ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

Δυναμική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή Γιάννη Καλαβρή στον Κάραβο Αλιβερίου [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

Από Panos_bfs

Στον Κάραβο Αλιβερίου, στην αίθουσα γνωστού καταστήματος εστίασης πραγματοποίησε δυναμική συνάντηση με φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικούς του φίλους ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για την Εύβοια, κ. Γιάννης Καλαβρής.
Ο λόγος δόθηκε αρχικά, χωρίς να είναι προγραμματισμένο, στον κ. Σπύρο Γιατρά, καθώς πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ και Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ την εποχή της παντοδυναμίας του.

Ο κ. Γιατράς μεταξύ άλλων ανέφερε :

Η λύση των προβλημάτων βρίσκεται στην συγκρότηση ενός σύγχρονου, λειτουργικού, αξιοκρατικού, αποτελεσματικού και φιλικού προς τον πολίτη κράτους, κράτος δικαίου. Και βλέπουμε να επαναφέρουν στο προσκήνιο την Χρυσή Αυγή για να απονέμουν συμπροταγωνιστικούς ρόλους στους νεοφασίστες. Η ΝΔ θέλει πολυδιασπασμένη την ακροδεξιά προκειμένου να συγκεντρώσει ποσοστά ψήφων. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ενωμένη και δυνατή την ακροδεξιά. Και οι δύο θέλουν όσο γίνεται πιο αποδυναμωμένο το ΠΑΣΟΚ γιατί ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ αποτελεί ανάχωμα στα μκροκομματικά παιχνίδια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τη νομή της εξουσίας .

Στη συνέχεια ο κ. Γιατράς επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα δυνατό στην Εύβοια εφέτος, γιατί αποτελείται από νέους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα για την προσωπική τους στήριξη αλλά και για να στηρίξουν πρώτα και κύρια το ΠΑΣΟΚ. Ενώ υπογράμμισε πως “Οι αντίπαλοί μας αντί να προσπαθήσουν να συστρατευθούν για την επίλυση των προβλημάτων επιδίδονται σε ένα αγώνα μετατόπισης των ευθυνών.”

Ο κύριος Γιατράς ολοκλήρωσε την ομιλία του με μία κρητική μαντινάδα την οποία θεωρεί πως θα πρέπει να την έχει όπως ο καθένας στο νου του πορευόμενος προς την κάλπη …”κάθε λαός την τύχη του την φτιάχνει μοναχός του, όσα του κάνει η κούτρα του δεν θα τα κάνει ο εχθρός του”

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Καλαβρής, λέγοντας μεταξύ άλλων :

“Ευχαριστώ όλους εσάς τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που προσήλθατε καλοπροαίρετα σε ένα πολιτικό κάλεσμα, σε μια πρόσκληση πολιτική αποδεικνύοντας ότι έχετε διάθεση συμμετοχής στα κοινά, έχετε λόγο και θέληση συνδιαμόρφωσης του μέλλοντος. Λέγομαι Γιάννης Καλαβρής , όπως ξέρετε είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα και δραστηριοποιούμε στη Χαλκίδα επαγγελματικά ενώ ζω στα Ψαχνά με την οικογένειά μουτην σύζυγό μου και τα τέσσερα παιδιά μας. Όπως γνωρίζετε θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Εύβοια στρατευόμενος με την προσπάθεια ανανέωσης του κόμματος που επιχειρείται με το νέο αρχηγό του, Νίκο Ανδρουλάκη.”

Ο κ. Καλαβρής απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα κάνοντας εκτενή αναφορά στους σοβαρούς κοινωνικούς προβληματισμούς αλλά και στο όραμα του κόμματος που διεκδικεί δυναμικά την επανεκλογή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε :

Σας καλώ λοιπόν όλους μαζί να τιμήσουμε τους αγώνες της παράταξής μας και να δώσουμε μια νέα πνοή στο κόμμα που άλλαξε την Ελλάδα. Να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν είναι όλα τα ίδια. Να μιλήσουμε για πολιτική. Να μιλήσουμε ξανά οι ιδέες και οράματα που τα εννοούμε, για αρχές με τις οποίες καθημερινά πορευόμαστε και ζούμε κι εμείς οι ίδιοι στην καθημερινότητά μας. Να καταφέρουμε να επιτευχθεί η πολυπόθητη ισότητα, ισονομία αλλά και η σιγουριά – το δικαίωμα κάθε πολίτη να ακουστεί ισότιμα η φωνή του χωρίς τους σημερινούς αποκλεισμούς. Να αποδείξουμε ότι θα δώσουμε ευκαιρίες και στον πιο φτωχό συμπατριώτη μας, να ξεχωρίσει με την αξία του και την προσπάθεια του και να του δώσουμε τη δύναμη να φτάσει στην κορυφή αυτής της χώρας εφόσον το αξίζει…εργάζεται και να εμπνέεται από αξίες και ιδανικά που αναδεικνύουν τον άνθρωπο. Να κάνουμε την Εύβοια όχι ουραγό αλλά πρωταγωνιστή. Να αποδείξουμε ότι δεν ξεχνούμε από πού ξεκινήσαμε και ότι καθημερινά θα λογοδοτούμε σε αυτούς που μας εμπιστεύονται. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί οραματιστούμε μια νέα Ελλάδα αξιοπρέπειας, ισότητας και ευκαιριών για όλους χωρίς διακρίσεις. Πάμε να αγαπήσουμε εκ νέου την πολιτική, την πολιτική εκείνη που αλλάζει την ροή της ιστορίας και την τύχη όλων μας! Τώρα είναι η ώρα….αγωνιζόμαστε διεκδικούμε και κερδίζουμε για την Εύβοια.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ ΕΥΒΟΙΑΣ: 1ος όμιλος 8η Αγωνιστική 08-01-2023 Κυριακή

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο Γ Ευβοίας 2ος Όμιλος Αποτελέσματα Βαθμολογία Επόμενη Αγωνιστική

ALIVERIPRESS

Η εκπομπή “Προορισμός Ταμείο” της Τετάρτης 11-10-2023

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα