ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

Ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για το Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίων Αποστόλων

Από Panos_bfs

Στην εκδήλωση παρουσίασης του Βιολογικού Καθαρισμού Πετριών στους Αγίους Αποστόλους Πετριών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκου, συμμετείχε επίσης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμος Κεδίκογλου.
Ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου καλωσόρισε τον κ. Γραφάκο και τον ευχαρίστησε για την καθοριστική ανταπόκριση και συμβολή του στην επίσπευση των διαδικασιών για τον βιολογικό των Αγίων Αποστόλων. Ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε την μεγάλη δυνατότητα τουριστικής ανάπτυξης των Πετριών στην οποία έχουν πιστέψει έμπρακτα οι επενδυτές. Για να υπάρξει μέλλον σε αυτή, είναι απαραίτητος ο βιολογικός αλλά και πολλά ακόμα που χρειάζονται να γίνουν τα οποία θα αναδείξουν τις πραγματικές δυνατότητες του τόπου.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός ανακοίνωσε ότι επιτεύχθηκε η δημοπράτηση και η συμβασιοποίηση ενώ την επόμενη εβδομάδα υπογράφεται η σύμβαση για το Αλιευτικό Καταφύγιο των Αγίων Αποστόλων. Έργο αξίας 500.000 € που θα συμβάλει επίσης αισθητά στην αναβάθμιση του τουρισμού της περιοχής. Ανάδοχος ορίστηκε μια μεγάλη εταιρία με άριστη τεχνογνωσία και δυναμική που διασφαλίζει την γρήγορη ολοκλήρωση του Αλιευτικού Καταφυγίου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου, όπως έχει φροντίσει ο κ. Κεδίκογλου, ώστε να μην δημιουργηθούν κολλήματα στην τουριστική κίνηση με το εργοτάξια που θα δημιουργηθούν .

Τέλος ο Υφυπουργός σημείωσε και άλλα έργα που βρίσκονται στην ατζέντα του, όπως έργα οδοποιΐας το φράγμα Μανικιών, το κτίριο ηλεκτρομηχανικής Κύμης και πολλά ακόμη.

 

ΒΙΝΤΕΟ από την ομιλία του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι νέες αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας

ALIVERIPRESS

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ: Στατιστικά Προγνωστικών 16-17&18 Σεπτεμβρίου 2023 ΕΠΙΤΥΧΙΑ 57% ( 4 στα 7 )

ALIVERIPRESS

Μπάσκετ : Αγώνες 21 & 22 Ιανουαρίου 2023 Α2- Β Εθνική – Γ Εθνική, Α-Β-Γ Ευβοίας

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα