ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

ΔΗΛΩΣΗ τ. Αντιδημάρχου Γιάννη Πιλάτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλιβέρι 21-4-2023

Το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου, ο  Δήμαρχος  Θανάσης Μπουραντάς έστειλε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιστολή προς τον Γιάννη Πιλάτη με θέμα « Ίδρυση νέας παράταξης για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές», προκειμένου να  του γνωστοποιήσει ότι τον θέτει εκτός της παράταξης, της οποίας τα ηνία παρέδωσε πρόσφατα στο Νίκο Μπαράκο και παράλληλα αφαιρεί από τον Γιάννη Πιλάτη τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου και του αναπληρωτή Δημάρχου του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Επίσης  εκδόθηκε «Δελτίο Τύπου» της «παράταξης της πλειοψηφίας στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου», με κοινή αιτιολογία της καθαίρεσης Γιάννη Πιλάτη, το γεγονός ότι  ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, στην επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Γιάννης Πιλάτης, σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους όλων των δημοτικών ενοτήτων, σε όλους τους τομείς Διοίκησης Οικονομικών και ΚΕΠ για την άψογη συνεργασία και τα αποτελέσματα που καταφέραμε στον οικονομικό αλλά και στον διοικητικό τομέα. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

Αρχή μου ήταν η συνεργασία με τους οικονομικούς με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου καθημερινά και εκείνοι ανταποκρίθηκαν άψογα. Ευχαριστώ θερμά τους Συλλόγους Εργαζομένων του Νομού Ευβοίας και του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και ελπίζω ότι σύντομα θα συνεργαστούμε και πάλι».

Γραφείο Τύπου 

Υποψήφιου Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου 

Γιάννη Πιλάτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σακχαρώδης Διαβήτης: 14 η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

ALIVERIPRESS

Στοίχημα Τρίτης: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ALIVERIPRESS

Γ’ Ευβοίας 1ος όμιλος Βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα