ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑ ELITE LEAGUEΡΟΗ

Μπάσκετ Elite League : Αίας Ευόσμου – Ερμής Σχηματαρίου 72-85: Αποφασιστικό βήμα οκτάδας για τους Βοιωτούς!

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη σε δύο ημέρες και δύο δόσεις, εξαιτίας του γεγονότος ότι “πλημμύρισε” το κλειστό του Ευόσμου, ο Ερμής Σχηματαρίου ήταν συνολικά καλύτερος, με συνέπεια να αποδράσει με ένα σημαντικό διπλό από την Θεσσαλονίκη (72-85). Με αυτόν τον τρόπο οι Βοιωτοί ανέβηκαν στο 15-13, ξέμπλεξαν οριστικά από σενάρια συμμετοχής τους στα πλέι άουτ και “κοιτάζουν” προς την οκτάδα, την ώρα που η ομάδα του Γιάννη Λίβανου υποχώρησε στο 8-20 και επικεντρώνεται στον εντός έδρας τελικό κόντρα στην ΦΕΑ, την τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει το αν θα έχει την ευκαιρία να σώσει την κατηγορία μέσων των πλέι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο αναγνωριστικό διάστημα της αναμέτρησης και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +3 (16-19). Στην συνέχεια το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου κυριάρχησε στο παρκέ και με ένα επιμέρους 13-26 οδηγήθηκε στην ανάπαυλα στο +16 (29-45). Η μετάθεση του αγώνα για μία μέρα βοήθησε αρχικά τους Θεσσαλονικείς, που πλησίασαν ακόμη και στους τρεις πόντους (63-66), ωστόσο με τρίποντο του Μητσιμπόνα ο Ερμής ξέφυγε με εννιά πόντους (65-74) και τελικά έφτασε σε ένα μεγάλο διπλό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στοίχημα Τετάρτης: Άρης – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ALIVERIPRESS

Στατιστικά 1ης Εκπομπής Προορισμός Ταμείο Αγωνιστικής Περιόδου 2023-2024

ALIVERIPRESS

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ  COMBO Μπάσκετ 16/12/2022

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα