ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

(VIDEO) Χρυσή η Ευβοιώτισσα Αλεξάνδρα Δελχά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα cheerleading στη Βερόνα

Χρυσή γύρισε η  Αλεξάνδρα Δελχά (που κατάγεται απο την Ιστιαία) από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα cheerleading  που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου  στη Βερόνα, με την Ελλάδα να γράφει ιστορία 

 

(στο τέλος της ανάρτησης ακολουθούν Video)

Την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading που Πραγματοποιήθηκε στη Βερόνα της Ιταλίας κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα “ΑΜΑΖΟΝΕΣ”. Η κατάκτηση μάλιστα της πρώτης θέσης είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία “Senior cheer Hip Hop”, ανάμεσα σε 16 απο τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι Αμαζόνες… μάγεψαν στην Βερόνα και πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έλαμψαν στην πανέμορφη ιταλική πόλη, κατέκτησαν τρία μετάλλια και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι το σπουδαίο ταλέντο και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται.
Ανάμεσα στις αθλήτριες των Αμαζόνων είναι και η συντοπίτισά μας Αλεξάνδρα Δελχά, γνωστή και πολύ αγαπητή αλλά επίσης πετυχημένη και αναγνωρισμένη στο άθλημά της, έχοντας δρέψει διακρίσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Η χρυσή Αλεξάνδρα Δελχά

H μόνη Ευβοιώτισσα των Αμαζόνων

 

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα κατακτά μετάλλιο στην κατηγορία Senior cheer Hip Hop σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όπως είναι φυσικό η συγκίνηση ήταν τεράστια με τα δάκρυα χαράς να γεμίζουν συναισθηματικά την ατμόσφαιρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένες στην μνήμη όλων. Άλλωστε οι Αμαζόνες ήταν μέρος της τεράστιας Ιστορίας που γράφτηκε στην Βερόνα, καθώς η Ελλάδα έκανε ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που 10 ομάδες ανέβηκαν στο πόντιουμ των νικητών.

Η μυθολογία αναφέρει ότι οι Αμαζόνες ήταν τρανές πολεμίστριες και οι… σύγχρονες Αμαζόνες «πάλεψαν» με ισχυρότατες ομάδες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και βγήκαν νικήτριες!

Τα μετάλλια ήρθαν στην κατηγορία Senior Hip Hop, όπου ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος προς τιμήν των κοριτσιών μας. Παράλληλα η ομάδα μας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Youth Hip Hop και το χάλκινο στην κατηγορία Junior Hip Hop.

Τέλος στις απονομές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βραβεύτηκαν οι κορυφαίες ομάδες στην Cheer League για το 2022. Οι Αμαζόνες ήταν οι νικήτριες της ευρωπαϊκής λίγκας για το 2022 σε δύο μάλιστα κατηγορίες στην Senior Pom και Junior Pom.

 

Δείτε VIDEO με την απονομή και την υποδοχή των ΑΜΑΖΟΝΩΝ στο ΕΛ. Βενιζέλος….

 

 

Το ρεπορτάζ του Mega για την άφιξη της Εθνικής Ομάδας Τσιρλίντιγκ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ’ Εθνική: Νέα νίκη για την Άμφισσα 4ος όμιλος (8η αγωνιστική

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο Ευβοίας: Συγκεντρωτικά Βαθμολογίες- Επόμενη Αγωνιστική Α-Β-Γ Κατηγορίες

ALIVERIPRESS

Αποτελέσματα Ποδοσφαίρου: Γ Εθνική 3ος Όμιλος & Α-Β-Γ Ευβοίας 07 και 08/ 01/2023

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα