ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

Δυναμική ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού του Γιάννη Πιλάτη στο Αυλωνάρι «Συνεργασία Πολιτών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου»

Από    eXpressEvia

 ΙΟΥΝ 17, 2023

 

Σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση του νέου δημοτικού συνδυασμού για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου του κ. Γιάννη Πιλάτη. Πλήθος κόσμου σε γνωστό κατάστημα εστίασης στο Αυλωνάρι παρευρέθηκε και δήλωσε τόσο με την παρουσία του όσο και με το χειροκρότημα του την στήριξη του, στο πρόσωπο του νέου υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Πιλάτη. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι, απλοί φίλοι της νέας δημοτικής παράταξης παρακολούθησαν τον θερμό χαιρετισμό του κου Πιλάτη.Ο κ. Πιλάτης ξεκίνησε εκφράζοντας την θλίψη και την οδύνη του για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν πρόσφατα ταξιδεύοντας με την ελπίδα για μια καλύτερη ημέρα . Ο υποψήφιος δήμαρχος που μέχρι πριν λίγο καιρό διατελούσε καθήκοντα αντιδημάρχου διοίκησης και οικονομικών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και αναπληρωτής δημάρχου αναφέρθηκε για την ενασχόλησή του με την δημοτική παράταξη τις δύο προηγούμενες τετραετίες όπου αφιερώθηκε στην λειτουργία του, ψυχή τε και σώματι μετά την επαγγελματική του καριέρα Το νοσοκομείο και την οικογένεια του. Τιμώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες την διαφάνεια με αγαστή συνεργασία με αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου έχτισε την πολιτειακή του ταυτότητα και μια σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες. Ανεξαρτητοποιημένος πλέον ετοιμάζει για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό των ανθρώπων με τους οποίους με πλήρη γνώση θα πορευτούν για την αλλαγή στα δρώμενα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Ο κύριος Πιλάτης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τους στόχους του ως ο επόμενος δήμαρχος Δήμου Κύμης Αλιβερίου επικεντρώνοντας το λόγο του στις προτεραιότητες που είναι η καθημερινότητα του πολίτη, η καθαριότητα, ο φωτισμός, η ασφάλεια του δήμου, οι επικίνδυνοι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, το θέμα του κυκλοφοριακού, του σπασμένου κάδος απορριμμάτων, την προβληματική ύδρευση και άδρευση των κοινοτήτων, την βελτίωση της αγροτικής οδοποιΐας που καθυστερεί μολονότι δίνονται κονδύλια, τα ετοιμόρροπα και εγκαταλελειμμένα ασυντήρητα ιστορικά κτίρια και την πολιτική προστασία που έχουν ανάγκη οι πολίτες για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη τους και να νιώσουν και πάλι ασφάλεια.

Αναφέρθηκε στο πως θα επιτευχθούν όλα αυτά, δηλαδή με επιμέλεια μελέτη και επιστασία, με άμεσο συνεργάτες τους υπαλλήλους του Δήμου και με την ενεργή συμμετοχή των συνυποψηφίων του αλλά και όλων των πολιτών. Ο νέος υποψήφιος δημαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φράγμα, Μανικιών – Σέτας, στην οικονομική καταγραφή δημοτικών εταιρειών ύδρευσης και αποχέτευσης, στην ενεργειακή κρίση, στην αντικατάσταση σωληνώσεων των δικτύων ύδρευσης, στον οργανισμό πολιτισμού που έχει ανάγκη ο τόπος . Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προέρχονται από τους εθνικούς πόρους από τα ΕΣΠΑ και το LEADER της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το πράσινο ταμείο…θα βοηθήσουν τον δήμο να γίνει Σύγχρονος κι Ευρωπαϊκός και για όλα αυτά χρειάζεται μια δυνατή ομάδα ειδική στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα που θα οδηγήσει στην υλοποίηση του οράματος.

Και όλα αυτά στηρίζοντας τους επαγγελματίες και τους προμηθευτές του τόπου μας. Με την «Συνεργασία Πολιτών» του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και την υπόσχεση να είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί θα είναι ενεργοί στην διοίκηση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, σε όλη τη διάρκεια της θητείας τους από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων τους, θα επιτευχθεί η αλλαγή και η πρόοδο σε ολόκληρο το Δήμο Κύμης Αλιβερίου .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποδόσφαιρο Ευβοίας: Αγώνες Σ/Κ 16 &17 Σεπτεμβρίου 2023

ALIVERIPRESS

“Προορισμός Ταμείο” του Σαββάτου 20-1-2024

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο : Αποτελέσματα 28 & 29 Ιανουαρίου Γ Εθνική – Α,Β,Γ Ευβοίας

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα