ΡΟΗΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ: Προβλέψεις – Προγνωστικά Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Λόγω της απεργίας της 01 ΜΑΙΟΥ 2023,  με την μεσολάβηση του τριημέρου επειδή θα απουσιάζω σας παραθέτω εγγράφως προγνωστικά, όπως σας ενημέρωσα στην εκπομπή μου      < ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ > την Τετάρτη 26/04/2023.  Σήμερα  Κυριακή 30/04 /2023 ανέβασα προγνωστικά της συγκεκριμένης ημέρας. Θα είμαι κοντά σας την Τετάρτη 03/05/2023 στην ζωντανή εκπομπή στις 12:00. Καλή συνέχεια.

Στοίχημα: Στήριγμα η Γιουβέντους, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο η ΑΕΚ

Η Λίβερπουλ θα εξαντλήσει μέχρι τελευταία αγωνιστική τις ελάχιστες ελπίδες της για να μπει στην τετράδα και να αγωνιστεί και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, η Τότεναμ απογοητεύει με τις εμφανίσεις της αλλά ακόμα ούτε και για αυτήν η υπόθεση τετράδα έχει χαθεί. Περιμένω μια αναμέτρηση με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και έτσι το OVER 2,5 γκολ αγώνα είναι μια ασφαλής επιλογή.

Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ

Πρεμιέρα των πλέι-οφ στο Βέλγιο με την Γκενκ να φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ. Η Γκενκ στοχεύει στις κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ η Κλαμπ Μπριζ δύσκολα θα γίνει διεκδικήτρια του τίτλου αλλά θέλει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες και το OVER 2,5 γκολ αγώνα είναι καλή επιλογή.

Μπεσίκτας – Γαλατασαράι

Μεγάλο παιχνίδι στη  Τουρκία με την Μπεσίκτας να φιλοξενεί την Γαλατασαράι. Η Μπεσίκτας θέλει να εξασφαλίσει την Τρίτη θέση ενώ η Γαλατά βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο +3 από την Φενερμαχτσέ, ενώ έχει έναν αγώνα λιγότερο. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά, δεν θα παίξουν με σκοπιμότητες και έτσι το OVER 2,5 αγώνα περνάει σε πρώτο πλάνο.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση στην οποία ο νικητής κάνει τεράστιο βήμα τίτλου. Αναμένουμε κλειστό παιχνίδι με μπόλικη τακτική. Η ΑΕΚ όλη την χρονιά έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο ενώ με τη δεδομένη ποιότητά της μεσοεπιθετικά μπορεί να γίνει απειλητική για την πολυπρόσωπη άμυνα των «πρασίνων». Η« Ένωση» μπορεί να μην ηττηθεί στη Λεωφόρο και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Επιλογή η διπλή ευκαιρία Χ2 της ΑΕΚ.

Μπολόνια – Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έπειτα από την επιστροφή των 15 βαθμών είναι για τα καλά στο κόλπο της τετράδας ενώ σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «μπιανκονέροι» δοκιμάζονται το βράδυ στις 21:45 στην έδρα της Μπολόνια και το πάρουν τη νίκη είναι στα μέτρα τους προκειμένου να κρατούν την τύχη στα δικά τους χέρια ανφορικά με την είσοδό τους στην τετράδα. Επιλογή μου το διπλό της Γιουβέντους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ

ALIVERIPRESS

Μπάσκετ Elite League : Αίας Ευόσμου – Ερμής Σχηματαρίου 72-85: Αποφασιστικό βήμα οκτάδας για τους Βοιωτούς!

ALIVERIPRESS

Ανακοίνωση Ρ/Σ Πτήση FM 103,2: Αφορά την Εκπομπή < Θέμα Υγείας >

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα