ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

ΑΛΙΒΕΡΙ: Επιστολή παραίτησης του Γιώργου Παπαδιόχου από την Προεδρεία της κοινότητας Αλιβερίου

Από Panos_bfs

 ΑΠΡ 28, 2023

 

Οι αλλαγές και το νέο εκλογικό σύστημα που τίθεται σε εφαρμογή στα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων και στην τοποθέτηση προέδρων των συμβουλίων, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας επηρεάζει και την κοινότητα Αλιβερίου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Η εφαρμογή της νέας διάταξης στάθηκε αφορμή για την παραίτηση του Προέδρου της κοινότητας Αλιβερίου κου Παπαδιόχου στον οποίο είχε παραχωρήσει την θέση της Προεδρείας λόγω προσωπικού θέματός του, ο πρώτος σε εκλογή κ. Γεώργιος Ξύγκης.

Ο κ. Παπαδιόχος αναφέρει στην επιστολή του

«Λόγω της νέας διαδικασίας επιλογής Προέδρου για το υπόλοιπο τής θητείας έως στις 31-12-2023 υποβαλω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου για την διενέργεια εκλογής νέου Προέδρου στην κοινότητα Αλιβερίου.

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας για την συνεργασία τους ,τον Δήμαρχο τους αντιδημάρχους και όλους τους εργαζόμενους που κάθε μας αίτημα τύγχανε άμεσης ανταπόκρισης.

Θα συνεχίσω την δράση μου στην κοινότητα από οποιανδήποτε θέση δηλώνοντας παράλληλα την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές για το Δημοτικό συμβούλιο στον συνδιασμό με επικεφαλή τον Νίκο Μπαράκο»

previous arrow
next arrow

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί !!!

ALIVERIPRESS

Μπάσκετ Αγώνες 14 & 15 Ιανουαρίου 2023: Α2-Β Εθνική 3ος Όμιλος-Γ Εθνική 4ος όμιλος-Α & Β Ευβοίας

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο Ευβοίας: Συγκεντρωτικά Βαθμολογίες- Επόμενη Αγωνιστική Α-Β-Γ Κατηγορίες

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα