ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

Βόρεια Εύβοια: Παράταση 2 ετών στο αίτημα των ιδιοκτητών ταξί

Στην επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Δημήτρη Βουρδάνου  από 11 Νοεμβρίου 2022 που αφορούσε το δίκαιο αίτημα των ιδιοκτητών  Ε.Δ.Χ. των Δήμων Μαντουδίου -Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού, σχετικά με την απόσυρση από την κυκλοφορία των ΤΑΞΙ, με την συμπλήρωση των είκοσι τεσσάρων (24) ετών, άμεση ήταν η απάντηση του Υπουργείου Υποδομών ότι με εγκύκλιο που θα εκδοθεί μέχρι τέλους Νοεμβρίου, θα δοθεί παράταση δύο (2) ετών!

Έπειτα λοιπόν από αυτές τις εξελίξεις  ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Δημήτρης Βουρδάνος δήλωσε:

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς ένα μεγάλο πρόβλημα από τα πολλά που έχουν προκύψει από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου 2021, λύθηκε μέσα από συνεργασία και κοινές προσπάθειες με το Υπουργείο, που είναι προς την ίδια κατεύθυνση, με δικές μας στην Περιφέρεια. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική και θετική εξέλιξη για τους ιδιοκτήτες Ε.Δ.Χ των δύο πυρόπληκτων δήμων της βόρειας Εύβοιας, δίνοντας πραγματικά μια ανάσα ζωής στους ανωτέρω επαγγελματίες».

Αναμονή λοιπόν της εγκυκλίου σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάσκετ : B’ Εθνική – 3ος όμιλος (14η αγ.): Εύκολες νίκες για Έσπερο Λαμίας και Δόξα Λευκάδας – διπλά εξάδας για Φίλιππο και Νίκη

ALIVERIPRESS

Ενημέρωση Ραδιοφωνικού Σταθμού Πτήση FM 103,2 με έδρα το Αλιβέρι ( Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ και ο Λευτέρης Πανταζής )

ALIVERIPRESS

Στη Βουλή η επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου σε αγρότες, θα αφορά όλο το 2023

ALIVERIPRESS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα