ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΡΟΗ

Μπάσκετ Γ’ Εθνική – 4ος όμιλος Playoffs/Playouts: Break στο break τα Τρίκαλα – στην παράταση η Άμφισσα

Break στο Break για τα Τρίκαλα! Τι και αν πριν από μερικές ημέρες είχαν χάσει στην έδρα τους το πλεονέκτημα έδρας; Οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα το πήραν… πατριωτικά και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση κατάφεραν να περάσουν το απόγευμα της Κυριακής από την έδρα του ΓΣ Σοφάδων με 60-53 έπειτα από ένα καταπληκτικό, σκληρό και πόντο πόντο ντέρμπι ισοφαρίζοντας τη σειρά αυτή για την ημιτελική φάση των Playoffs ανόδου από τον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής στο Βορρά της Β Εθνικής στο 2-2!

Ο μεγάλος άτυπος τελικός, θυμίζουμε, έχει οριστεί ήδη για το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (12/4), με τους Τρικαλινούς να είναι η ομάδα αυτή τη φορά που θα έχει στα χέρια της το πλεονέκτημα έδρας. Βέβαια, με δύο διπλά ήδη στην εν λόγω σειρά μέσα σε μισή βδομάδα, ο τίτλος του φαβορί και του αουτσάιντερ κάνουν στην άκρη, με δύο από τις καλύτερες ομάδες του θεσσαλικού μπάσκετ να τα δίνουν όλα σε μερικές ημέρες από σήμερα για την απόλυτη πρόκριση στους τελικούς του ομίλου.

 

Playouts

Νίκη ψυχής και ουσίας για την Άμφισσα! Αν και βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο του αποκλεισμού μετά και την ήττα της πριν από μερικές ημέρες στη Λάρισα, η ομάδα του ΓΑΣ Άμφισσας έβγαλε το απόγευμα της Κυριακής τη δική της αντεπίθεση και μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι διάρκειας 45 λεπτών λύγισε με 78-72 στο έξτρα πεντέλεπτο τον Αμπελώνα και ισοφάρισε τη μεταξύ τους σειρά για την ημιτελική φάση των Playouts του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής στο 2-2!

Πλέον, η εν λόγω σειρά μεταφέρεται και πάλι επί θεσσαλικού εδάφους, με τον Αμπελώνα να έχει την ευκαιρία να κλείσει τη σειρά στην έδρα του ως γηπεδούχος ξανά πια. Ωστόσο, οι νεοφώτιστοι από τον κόσμο της Α ΕΣΚΑΣΕ μόνο μη υπολογίσιμος αντίπαλος μπορεί να θεωρηθούν, με τη σημερινή νίκη ψυχής και ουσίας να μιλάει φυσικά από μόνη της για το μεγάλο ντέρμπι που έπεται σε τρεις ημέρες από σήμερα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (9/4):

Playoffs

17.00 Τιτάνες Παλαμά – Αλμυρός (1-2)
Σοφάδες – ΑΟ Τρίκαλα 53-60 (2-2)

Playouts

ΓΑΣ Άμφισσας – Αμπελώνας 78-72 (2-2)

Αναλυτικά τα ζευγάρια (σκορ σειράς):

Playoffs

Α’ Φάση

(1) Αλμυρός – Τιτάνες Παλαμά (2-1)
(2) ΑΟ Τρίκαλα – Σοφάδες (2-2)

Β’ Φάση

1 – 2

Playouts

Α’ Φάση

(1) IBC (3-0 α.α. vs Νίκαια 2012)
(2) Ανόρθωση Βόλου (3-0 α.α. vs ΑΕ Καναλακίου)
(3) Παραμυθιά (3-0 α.α. vs Αγριά)
(4) Αμπελώνας – ΓΑΣ Άμφισσας (2-2)

Β’ Φάση

ΙΒC – 4
Ανόρθωση Βόλου – Παραμυθιά (1-1)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (12/4):

17.00 Αλμυρός – Τιτάνες Παλαμά
17.00 ΑΟ Τρίκαλα – Σοφάδες
17.00 Αμπελώνας – ΓΑΣ Άμφισσας

ΠΗΓΗ: basketblog.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ: Προγνωστικά 01 & 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 ΕΠΙΤΥΧΙΑ 87% ( 6 στα 7 )

ALIVERIPRESS

ΕΥΒΟΙΑ: Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο του σεισμού

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο: Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 Γ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ -Αγώνες από Αναβολή – Γ Εθνική

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα