ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ ΕΥΒΟΙΑΣΡΟΗ

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2-3: Χορταστικό ματς και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

Νικηφόρα με 3-2 από το Αυλωνάρι πέρασε ο Ταμυναϊκός και άφησε το Αυλωνάρι με την αγωνία της παραμονής ή όχι στην Α’ ΕΠΣΕ.

Σε ένα χορταστικό ματς (στο δεύτερο ημίχρονο), το Αυλωνάρι κατάφερε να απαντήσει στο προβάδισμα του Ταμυναϊκού, αλλά η ομάδα του Αλιβερίου ξαναπήρε καθαρό προβάδισμα. Το Αυλωνάρι επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει -τουλάχιστον- στον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις και ουσιαστικά η μοναδική …άξια αναφοράς είναι αυτή που έφερε το πρώτο γκολ του Ταμυναϊκού στο 41′, με τον Δημήτρη Τρεπεκλή να κάνει το 0-1.

Στο β’ ημίχρονο και μέσα σε λίγα λεπτά μπήκαν τέσσερα γκολ!

Στο 47′ μετά από σουτ του Μπάρντι στη ρίζα του δοκαριού, στην επαναφορά της μπάλας ο Δημήτρης Μπασούκος έκανε το 1-1.

Με τη σέντρα, στο 48′, ο Γιάννης Μώρος μπήκε στην περιοχή και έκανε το 1-2 τιμωρώντας του γηπεδούχους που …ξεχάστηκαν στους πανηγυρισμούς της ισοφάρισης.

Στο 50′ μετά από λάθος στην άμυνα του ΑΟΑ, ξανά ο Μώρος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη στο σκορ στο 1-3.

Στο 53′ το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, καθώς μετά από φάουλ του Μπασούκου, ο Ξυράφης με κεφαλιά μείωσε σε 2-3.

Στο 78′ το Αυλωνάρι άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Ντραγκότι μπήκε στην περιοχή και σούταρε άουτ, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Στο 82′ ήταν η σειρά του Ταμυναϊκού να βγει μπροστά με τον Πομάρες, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Κελάι έδιωξε με τα πόδια.

Στο 90′ ο Ξυράφης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σε μια επίμαχη φάση, όπου οι του Αυλωναρίου φώναξαν για πέναλτι σε βάρος του μετά από σπρώξιμο, αλλά ο ρέφερι έκρινε ότι δεν υπήρξε κάτι αντικανονικό και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Τζότζολης-Ι. Ιωάννου.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Ιω. Μπασούκος): Κελάι, Μαστροκώστας, Μπρεγκανάκου, Ξυράφης, Πιλάτης, Κηπιώτης, Σολλάκου (18′ λ.τ. Μπάρντι), Κατσούλας (74′ Μάλλιος), Γλυκός (86′ Χαϊράνι), Δ. Μπασούκος, Ντραγκότι (86′ Κοκκάλας).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας, Τσολάκος (71′ λ.τ. Καρατζάς), Τάκο, Αναστασίου, Ποδαράς (62′ Γ. Πέππας), Τρεπεκλής (80′ Σταματούκος), Γ. Ντόβολης (80′ Αντζέλι), Μπράχα, Μώρος (80′ Πομάρες), Μανδράκας.

ΠΗΓΗ: www.egnomi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάσκετ : Αγώνες εξ αναβολής Α & Γ Ευβοίας ( 18 έως 21 Απριλίου / 2023 ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ALIVERIPRESS

Στοίχημα Τρίτης: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ALIVERIPRESS

Ξεκίνησαν οι ψηφιακές μαστογραφίες στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ Κύμης

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα