ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θα μπει και η Porscheστη Formula 1 το 2026;

Στόχος της μεγάλης γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων είναι να εισέλθει στη Formula 1 και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

 

Κάτι παραπάνω από πιθανή φαίνεται πλέον ότι είναι η αύξηση του αριθμού των κατασκευαστών που συμμετέχουν στο μεγάλο πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς μαζί με την Audi φαίνεται να θέλει να κάνει την είσοδο της  και η Porsche το 2026.

Aν και για την ώρα η επίσης Γερμανική Εταιρεία δεν φαίνεται να μπορεί να καλύψει όλες τις προϋποθέσεις που ζητά η FIA σχετικά με τους νέους κανονισμούς όσον αφορά τους κινητήρες για το 2026

Παρόλα αυτά  όμως, ένα μέρος των στελεχών αυτής σκέφτονται τον συμβιβασμό και την είσοδο τους τελικά στο καλεντάρι ( ημερολόγιο )της Formula 1 καθώς αυτό θα αυξήσει τα κέρδη και την δημοφιλία της Γερμανικής Εταιρείας.

Για όσους δεν το γνωρίζουν να υπενθυμίσουμε ότι στόχος των νέων κανονισμών είναι η χρήση 100% βιώσιμων καυσίμων και η εστίαση σε περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια.

Η πρόθεση είναι επίσης να μειωθεί σημαντικά το κόστος, τόσο για τους υφιστάμενους κατασκευαστές όσο και για τους πιθανούς νεοεισερχόμενους.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα  των  Audi, Caddilac, Αndrettiteam και  μιας ομάδας από τον HongKong με ιδρυτή τον μεγιστάνα CalvinLo με την πρώτη να έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα η είσοδος της.

Μένει λοιπόν να δούμε αν και οι υπόλοιπες ομάδες θα επιβεβαιώσουν την είσοδο τους και αν η Porsche γίνει μέρος αυτών.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Τελόρης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5ηΕκπομπή:Ενημέρωση Ρ/Σ ΠτήσηFM103,2 Προορισμός Ταμείο με τον Δημοσιογράφο Βασίλη Μιχάλη

ALIVERIPRESS

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί !!!

ALIVERIPRESS

Ατοπική δερματίτιδα:Ταλαιπωρεί Παιδιά και Ενήλικες

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα