ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑ

Αιδηψός: ισχυροποιεί την 3η θέση (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

πηγή:  EviaGoal.blogspot.com

Άλλη μια νίκη πέτυχε σήμερα η Αιδηψός με 4-0 επι του Απόλλωνα Ερέτεριας στην 28η αγωνιστική της Εύβοιας, δύο μόλις πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, κάτι που την ισχυροποιεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η αξιόμαχη ομάδα του Απόλλωνα μπήκε δυνατά στον αγώνα και πίεσε στο πρώτο ημίχρονο την άμυνα της Αιδηψού έχοντας και δοκάρι, χωρίς όμως αποτέλεσμα, δείχνοντας την θέληση τους για το αποτέλεσμα, κάτι που θα τους έδινε περισσότερες ελπίδες στον αγώνα σωτηρίας και παραμονής  στην κατηγορία.

Η πρώτη επίθεση ήταν για την ομάδα του Κιαπέκου στο 6ο λεπτό με τον αρχηγό Κωνσταντάγκα να σουτάρει και η μπάλα να τραντάζει τη συμβολή των δοκών του Μπιμπάι, ενώ στην επιστροφή της ο Κιάκης σούταρε στην αντίθετη γωνία. Όμως ο τερματοφύλακας της Αιδηψού με εκπληκτική ενέργεια έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 10΄ ο Κυριακού με σέντρα από δεξιά θέση βρήκε το κεφάλι του Μακρή που σημάδεψε στόχο, όμως ο Δ. Τσούτσης σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 13΄ο Γάσπαρης βρήκε με σέντρα τον Κυριακού που τετ α τετ με τον Μπασινά,   μπλόκαρε σταθερά το πλασέ που έκανε.

Στο 20΄ ο Κωνσταντάγκας με βολέ έψαξε τα δίχτυα του Μπιμπάι που με γροθιές έσωσε την εστία του.

Στο 31΄ ο Φώτου έκανε σέντρα και ο Ζουζουλής μέσα στην περιοχή βρήκε με βολέ την μπάλα στην κίνηση και την έστειλε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

33΄ Από πλάγια θέση ο Φώτου πλάσαρε για γκολ με τον Μπασινά να διώχνει σε κόρνερ.

35΄ Ο Ζουζουλής εκτελεί κόρνερ και ο Φώτου από κοντά με το κεφάλι βρήκε τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

38΄ Ο Φώτου αυτή τη φορά στέλνει την μπάλα στην περιοχή και ο Ζουζουλής με κεφαλιά έβγαλε την μπάλα λιγο πάνω από το οριζόντιο.

46΄ Κεφαλιά του Κυριακού μεσα στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

49΄ Μετά από κόρνερ ο Φώτου βρήκε την μπάλα και από κοντά σούταρε για τα δίχτυα με τον Μπασινά να αποκρούει και να στρώνει την μπάλα στον Ζουζουλή που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

51΄ Ο Κυριακού με ατομική προσπάθεια μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και τετ α τετ με τον Μπασινά, εύκολα βρήκε τα δίχτυα, κάνοντας το 3-0.

63΄  Και πάλι μετα από κόρνερ που εκτέλεσε η Αιδηψός, ο Κυριακού πήρε την μπάλα στην περιοχή και την έδωσε στον Γιάννη Σουλιάδη που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στο 70΄ και στο 73΄ ο Ζουζουλής έχασε δύο καλές στιγμές για σκοράρισμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 

Διαιτησία: Πόγκας (Δάλλας-Παλούμπης)

 

ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Αναγνώστου):

 

Μ. Μπιμπάι, Φώτου (73′ Καρατζούδης), Αναστασιάδης (83′ Γιουκάι), Γάσπαρης, Πατσής, Σούμπασης (68′ Καπλανάι), Μαυρούτσικος, Ι. Σουλιάδης (68′ Μ. Σουλιάδης), Κυριακού, Ζουζουλής (83′ Μηλόπουλος), Μακρής.

 

Απόλλων Ερέτριας (Νίκος Κιαπέκος):

 

Παν. Μπασινάς, Γίγας, Νάτσης, Πετράκης, Λ. Κιάκης, Κ. Τσούμαρης, Μπαλάκας, Ζουρμπουλής, Κωνσταντάγκας, Χ. Τσούμαρης, Δ. Τσούτσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάσκετ: LIVESCORE Αγώνες Α2 – Β Εθνική 3ος Όμιλος- Α,Β,Γ Ευβοίας 04/03/2023 Σάββατο

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο: Αγώνες Γ Εθνική και Ευβοίας Σ/Κ 18 & 19 – Φεβρουαρίου 2023

ALIVERIPRESS

Μπάσκετ Livescore : Αγώνες Ευβοίας Σάββατο 08/04/2023

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα