ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑΡΟΗ

Αν τρώτε Τρεις χουρμάδες την ημέρα θα έχετε Απίστευτη αλλαγή στο Σώμα σας!

Ξεκινήστε την κατανάλωση χουρμάδων κάθε μέρα ( τρεις )και θα δείτε αμέσως τα αποτελέσματα

Ο χουρμάς είναι γνωστός σαν ένα γλυκό, κάτι το οποίο είναι λίγο άδικο. Αυτά τα φρούτα είναι πολύ πιο υγιεινά σε σχέση με τα γλυκά! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τους καταναλώνετε κάθε μέρα. Θέλετε λοιπόν να φάτε κάτι γλυκό το βράδυ; Μην φάτε κάτι γλυκό αλλά δοκιμάστε έναν χουρμά. Γιατί;

Αιμοφόρα αγγεία

Οι χουρμάδες κάνουν καλό στα αιμοφόρα αγγεία σας επειδή εμποδίζουν τον ασβέστη που βρίσκεται μέσα σε αυτά. Οι μεγάλες ποσότητες ασβέστη στα αιμοφόρα αγγεία σας μπορεί να οδηγήσουν σε φράξιμο των αρτηριών, κάτι πολύ επικίνδυνο που μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό, καρδιακή προσβολή αλλά και άλλες ασθένειες. Η κατανάλωση τριών χουρμάδων κάθε μέρα θα κάνει μεγάλη διαφορά!

Συκώτι

Έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες για τα οφέλη των χουρμάδων στο συκώτι σας και έχει αποδειχτεί ότι δυναμώνουν αυτό το όργανο.

Καρδιά

Αυτό το φρούτο κάνει επίσης πολύ καλό στην καρδιά. Περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου με αποτέλεσμα να βοηθάει σημαντικά στην αποτροπή καρδιακών ασθενειών. Η LDL χοληστερίνη σας θα μειωθεί από τους χουρμάδες όπως και ο κίνδυνος για εγκεφαλικά αλλά και καρδιακές προσβολές.

Μάτια

Οι χουρμάδες έχουν επίσης μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Α. Αυτή η βιταμίνη βοηθάει στην προστασία των ματιών σας αλλά και στην ανάπλαση του κερατοειδή χιτώνα. Επίσης περιέχουν  λουτείνη και ζεαξανθίνη τα οποία προστατεύουν τα μάτια σας και παράγουν ένα φίλτρο προστασίας ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UV.

Τόνωση

Οι χουρμάδες αποτελούν ένα  ιδανικό σνακ ανάμεσα στα γεύματα, όπως συμβαίνει με όλα τα φρούτα. Περιέχουν ζάχαρη και σας δίνουν ενεργειακή τόνωση. Μπορείτε να συνδυάστε αυτό το σνακ με ξηρούς καρπούς έτσι ώστε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη τόνωση εξαιτίας των λιπαρών που βρίσκονται μέσα στους ξηρούς καρπούς. Ταυτόχρονα, οι βιταμίνες θα διεγείρουν την εγκεφαλική σας δραστηριότητα.

Πέψη

Πόνος

Οι χουρμάδες περιέχουν μαγνήσιο το οποίο βοηθάει στην ανακούφιση από πρηξίματα και πόνους που έχετε. Ταυτόχρονα έχει αντιβακτηριδιακή δράση με αποτέλεσμα να στην πρόληψη αλλά και την μείωση των μολύνσεων.

Όπως καταλαβαίνετε οι χουρμάδες είναι πολύ καλοί για την υγεία μας !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Χαλκίδα

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο Livescore : Αγώνες Ευβοίας Σάββατο 08/04/2023

ALIVERIPRESS

Αλτσχάιμερ: Εγκρίθηκε νέο φάρμακο που επιβραδύνει τη νόσο

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα