ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

Νερό κάθε Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο στην Ακτή Νηρέως Αλιβερίου- Αποκλειστική Συνέντευξη στον ΠΤΗΣΗ fm

Ένα πολύ δυσκολότερο καλοκαίρι, σε σχέση με τα συνηθισμένα προβλήματα ύδρευσης, θα αντιμετωπίσει η Ακτή Νηρέως εφέτος.

Στο site της ΔΕΥΑΚΑ έχει ανακοινωθεί από τις 6-7-2023, σχετικά :

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΚΤΗ ΝΗΡΕΩΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η παρατεταμένη ανομβρία , είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των αποθεμάτων νερού.

Για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες στον οικισμό της Ακτής Νηρέως , η τροφοδότηση των δεξαμενών του οικισμού θα γίνεται σύμφωνα με την υπάρχουσα ποσότητα ως εξής :

Το expressevia.com επικοινώνησε με τον κ. Νικόλαο Καραγιάννη υπεύθυνο της ΔΕΥΑΚΑ, ο οποίος μας δήλωσε πως “Δεν υπάρχει νερό και δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι καλύτερο. Δεν έχει αποταμιευτεί όση ποσότητα νερού χρειαζόμαστε και του χρόνου θα είναι χειρότερα “

Νερό μόνο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο θα δίνεται στην Ακτή Νηρέως, όπως ανακοίνωσε και ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Μπουραντάς στην επιτροπή των κατοίκων του οικισμού που τον επισκέφτηκαν εχθές 11 Ιουλίου στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Αλιβερίου.

Ο Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω κ. Κουμέσος Χαράλαμπος, κάτοικος της Ακτής Νηρέως μιλώντας στον ΠΤΗΣΗ fm, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Δημοσιογράφου Σταματούλας Λεβέντη, περιγράφει το πρόβλημα της υδροδότησης, το οποίο κάθε χρόνο αντιμετωπίζουν κάτοικοι και παραθεριστές στην Ακτή Νηρέως αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην εγκατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε ένα τμήμα του οικισμού, όπου οι υπέργειες σωληνώσεις παθαίνουν συχνά φθορές, όλες τις εποχές από τα καιρικά φαινόμενα (ψύχος ή καύσωνας) αλλά και από τα ζώα του βουνού .

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης :

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαρά Δευτέρα: Τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

ALIVERIPRESS

Α2 Elite League: Διατήρησε απόρθητο το κάστρο του ο Ερμής Σχηματαρίου

ALIVERIPRESS

Διευκρινήσεις για τζίρο 2.000 ευρώ στις αιτήσεις κτηνοτρόφων για ζωοτροφές

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα