ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: Οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Εύβοιας

Ποιος είναι τελικά ο δευτεραθλητής Πειραιά.
Μια αγωνιστική πριν τη λήξη των περισσοτέρων πρωταθλημάτων στις Ενώσεις που είναι στον ίδιο όμιλο με την ΕΠΣ Εύβοιας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Eθνική και όλοι οι πρωταθλητές έχουν καπαρώσει την πρωτιά, όπως οριστικοποιήθηκε και ποιος θα είναι ο δευτεραθλητής Πειραιά.

Οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για την ομάδα που θα κέρδιζε την πρωτιά στον πρώτο όμιλο της ΕΠΣ Πειραιά (Ατρόμητος Πειραιά ή Αμφιάλη), αλλά ο πρώτος του άλλου ομίλου, Περαμαϊκός, που διαφαινόταν να είναι αυτός ο πρωταθλητής στο μεγάλο λιμάνι, έχασε την προτελευταία αγωνιστική και έμεινε στους 65 βαθμούς.

Δηλαδή έχει τρεις λιγότερους από τον Ατρόμητο Πειραιά που προπορεύεται στον άλλο όμιλο με 68 και δύο βαθμούς πιο λίγους από την Αμφιάλη που είναι δεύτερη με 66. Ομως, αυτές οι δυο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στο απόλυτο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου και σίγουρα μια από τις δύο θα ξεπεράσει τους 68 βαθμούς με οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Ο Περαμαϊκός αποκλείεται να περάσει τους 68, οπότε θα έχει σίγουρα τους λιγότερους βαθμούς από τον πρώτο του άλλου ομίλου, οπότε θα βρεθεί στο δρόμο του πρωταθλητή Εύβοιας ΑΟ Νέας Αρτάκης ως ο φετινός δευτεραθλητής του Πειραιά (σε 25 αγώνες έχει 21 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 81-16).

Ας δούμε, όμως, και τους άλλους αντιπάλους του ΑΟΝΑ στα πρωταθλήματα που τελειώνουν την ερχόμενη Κυριακή.

Στην Αργολίδα η Κορωνίς Κοιλάδας έχει 9 βαθμούς περισσότερους (71 έναντι 62) από τον δεύτερο Πανασιναϊκό έχοντας σε 29 αγώνες 22 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες (τέρματα 93 υπέρ και 19 κατά).

Ο ΠΑΣ Κόρινθος έχει 6 βαθμούς περισσότερους από τον Πέλοπα με τον οποίο παίζει στο Κιάτο την Κυριακή. Είναι μάλιστα η ομάδα από την οποία ο πρωταθλητής Κορινθίας υπέστη τη μοναδική ήττα μέχρι τώρα. Στα άλλα 28 ματς έχει 25 νίκες και τρεις ισοπαλίες με γκολ 95-12.

Ο ΑΟΝΑ που θα κάνει τη φιέστα του την Κυριακή στο ματς με τον Ελλήσποντο είναι ο μόνος αήττητος από τους παραπάνω (με τους ίδιους αγώνες), έχοντας 27 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 29 ματς, ενώ έχει συντριπτικά καλύτερο συντελεστή γκολ με 111 υπέρ και 10 κατά, δηλαδή διαφορά …πάνω από 100!

Αήττητοι είναι και οι άλλοι δυο αντίπαλοι των πρωταθλητών Εύβοιας.

Στη Φωκίδα o Απόλλων Ευπαλίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα  την Κυριακή. Παρέμεινε αήττητος στους 18 αγώνες που έδωσε, όπου σημείωσε 16 νίκες και έφερε δυο ισοπαλίες (γκολ 69-5).

Στην Ευρυτανία ήταν το μεγάλο φαβορί ο Αίολος Προφήτη Ηλία και τρεις αγωνιστικές πριν λήξουν τα πλέι οφ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά κερδίζοντας την Κυριακή τη δεύτερη στη βαθμολογία Ποταμιά έχοντας και το απόλυτο νικών.

ΠΗΓΗ: www.egnomi.gr  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποτελέσματα σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου 13/11/2022

ALIVERIPRESS

ΠΑΣΧΑ 2023

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο Γ Εθνική Αποτελέσματα Τετάρτη 15/02/2023

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα