ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑΡΟΗ

Εύβοια Αλιβέρι : Σωρεία αποκαλύψεων για την ρωσίδα κατάσκοπο

Σόδομα και γόμορα σε ένα κράτος «μπανανία» – Το πόσο διεφθαρμένη είναι η Εύβοια το έχει επισημάνει το EviaZoom.gr ουκ ολίγες φορές φίλες και φίλοι κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα και στην υπόθεση που «έσκασε» από την ΕΥΠ την Παρασκευή (17-03-2023) με την 32χρονη Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα, η οποία κυκλοφορούσε στην Ελλάδα από το 2018 με το ονοματεπώνυμο «Μαρία Τσάλλα» και η οποία έχει διαφύγει από την Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2023…

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι διέμενε απλά στο Παγκράτι Αττικής, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε αργότερα η Ρωσίδα κατάσκοπος έκανε όλες τις απάτες από το 2018 στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, στη περιοχή Αλιβέρι με συνεργούς δικηγόρους και δημόσιους λειτουργούς.

Η 32χρονη πράκτορας συστηνόταν ως παιδί μεταναστών από τη Μόσχα και αφότου νοίκιασε το διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο Παγκράτι Αττικής, έναν χρόνο αργότερα άνοιξε κι ένα κατάστημα χειροτεχνίας και πλεκτικής.

Πάμε όμως στις καταιγιστικές αποκαλύψεις – Διαβάστε και φρίξτε…

Η Ελληνοποίηση της Ρωσίδας Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα έγινε με πλαστά έγγραφα το 2018 από άτομα υπεράνω πάσης υποψίας με δίκτυο υποστήριξης και μεγάλη οργάνωση στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, στη περιοχή Αλιβέρι με συνεργούς δικηγόρους και δημόσιους λειτουργούς.

Συγκεκριμένα:

– Η κατάσκοπος Ιρίνα με την βοήθεια «αγνώστων» δήλωσε ότι είναι παιδί Ελλήνων ομογενών και “εξαφάνισε” το θάνατο βρέφους που είχε πεθάνει από 1991 όπως αναγραφόταν στα επίσημα έγγραφα στο ληξιαρχείο Αλιβερίου και με πλαστά έγγραφα πήρε την θέση του βρέφους ως «Μαρία Τσάλλα» και από το 2018 μέχρι τον Μάρτιο του 2023 εμφανιζόταν ως δημότισσα του Αλιβερίου με αυτά τα στοιχεία!

– Επίσης από το 2018 η Ρωσίδα Ιρίνα κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα Ελληνίδας, την οποία είχε εκδώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, με το ονοματεπώνυμο «Μαρία Τσάλλα»!

Δηλαδή η Ρωσίδα Ιρίνα εμφανιζόταν δημότισσα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με όλα αυτά τα πλαστά πιστοποιητικά που της είχαν βγάλει από το ληξιαρχείο Αλιβερίου και από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

Και όλα αυτά με την βοήθεια ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας με δίκτυο υποστήριξης και μεγάλη οργάνωση, ανάμεσα τους δικηγόροι και δημόσιοι λειτουργοί.

Έτσι λοιπόν η «Μαρία Τσάλλα», όπως εμφανιζόταν στα νόμιμα, αλλά πλαστά, έγγραφα του ελληνικού κράτους που είχε εξασφαλίσει το 2018 ακολουθώντας τις σχετικές διαδικασίες που αναφέραμε, ταξίδεψε αργότερα στο Παγκράτι Αττικής όπου νοίκιαζε ένα σπίτι και λειτουργούσε μία επιχείρηση ως φωτογράφος λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Το Δημαρχείο Αλιβερίου και το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου:

Η Ρωσίδα κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα»:
Στη τηλεόραση του ALPHA ερωτήθηκε για όλα αυτά τα καυτά ερωτήματα ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς, ο οποίος είναι Δήμαρχος στη περιοχή από το 2014, όπως και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Δημήτρης Γκίκας.

Για τα ίδια καυτά ερωτήματα ωστόσο ερωτήθηκε και ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση και το χωριό του Δήμου, Άτταλη…

Συγκεκριμένα, αν και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα το συγκεκριμένο στοιχείο, ένας ηλικιωμένος άνδρας από το χωριό Άτταλη φέρεται να πήγε πριν 32 χρόνια στο ληξιαρχείο του Αλιβερίου για να ενημερώσει την οικογενειακή του μερίδα. Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση φαίνεται ότι είχε 2 κόρες, η μία εκ των δύο όμως φαίνεται ότι έχασε το νεογέννητο βρέφος, το οποίο φέρεται να πέθανε το 1991 κάτι που δήλωσε. Δηλαδή φέρεται να είναι το εν λόγω βρέφος, τα στοιχεία του οποίου κατέστρεψαν και “εξαφάνισαν, ώστε η Ρωσίδα πράκτορας να αποκτήσει με πλαστά έγγραφα την θέση του βρέφους ως «Μαρία Τσάλλα»…

Τι ανακοίνωσε η ΕΥΠ

Η Ρωσίδα Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα, χρησιμοποιούσε το ονοματεπώνυμο «Μαρία Τσάλλα» και δρούσε ως μέλος της ομάδας «illegals» που έχουν ιδρύσει οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και αναλαμβάνουν αποστολές σε χώρες της Δύσης. Ανήκει στο δίκτυο των «illegals», κατασκόπων που στρατολογούνται και εκπαιδεύονται από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας έτσι ώστε να σταλούν σε δυτικές χώρες και να αναλάβουν έναν συγκεκριμένο ειδικό ρόλο. Παραμένει άγνωστο τι είδους κατασκοπεία έκανε ενώ φέρεται να είχε 5 εκατομμύρια ευρώ στην κατοχή της για την κατασκοπεία που της είχαν αναθέσει.

Η κατάσκοπος διέφυγε στη Ρωσία τον Ιανουάριο του 2023 από το σπίτι της στο Παγκράτι και η ΕΥΠ το πήρε χαμπάρι (;) και γνωστοποίησε την υπόθεση μόλις πριν λίγες ώρες στις 17 Μαρτίου 2023…

Συγκεκριμένα η 32χρονη Ρωσίδα διέφυγε τον Ιανουάριο στη Ρωσία αφήνοντας πίσω τα προσωπικά της αντικείμενα, μέσα σε μία μέρα του Ιανουαρίου, όταν ξενοίκιασε το σπίτι της στο Παγκράτι όπου εμφανιζόταν ως φωτογράφος και χάρισε την μικρή επιχείρηση που είχε ανοίξει σε μια υπάλληλο που είχε μόλις 3 μήνες. Μετά τη φυγή της επικοινώνησε με τον σπιτονοικοκύρη (του πλήρωσε τα νοίκια) και την υπάλληλό της «Κατερίνα» και, επικαλούμενη λόγους υγείας, τους ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Στο σπίτι της άφησε προσωπικά της αντικείμενα και ένα λάπτοπ, μέσω του οποίου ερευνάται εάν έκανε επικοινωνίες με συνδέσμους της στη Ρωσία. Φέρεται να είναι παντρεμένη με Ρώσο κατάσκοπο στη Βραζιλία με τα στοιχεία «Daniel Campos», ο οποίος έφυγε με προορισμό τη Μαλαισία.

ΠΗΓΗ: eviazoom.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποδόσφαιρο: Αγώνες ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04/2023 Γ Εθνική 3ος – Κατάταξης – Α – Β Ευβοίας

ALIVERIPRESS

Κ. Χατζηδάκης για το νομοσχέδιο «Σπίτι μου»: Κάνουμε ένα βήμα μπροστά στη στεγαστική πολιτική με στοχευμένες ρυθμίσεις

ALIVERIPRESS

ΕΥΒΟΙΑ : Ισχυρή σεισμική δόνηση σε Εύβοια και Αττική

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα