ΡΟΗΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Σαββάτου: Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μάντσεστερ Σίτι

Επέστρεψε στις νίκες με το επιβλητικό 4-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Από το ημίχρονο «καθάρισε» το παιχνίδι χάρη σε γκολ των Άλβαρεζ (15’), Χάαλαντ (29’) και Φόντεν (45’), ενώ το αυτογκόλ του Μέπαμ στο 51’ και το γκολ του Λέρμα που μείωσε στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Με τη νίκη των «κανονιέρηδων» στο εξ αναβολής ματς με την Έβερτον την Τετάρτη, η Σίτι πλέον βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Μία μέρα πριν, οι «πολίτες» απέκλεισαν εύκολα την Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας για το FA Cup. Ο Φόντεν πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ στο 7’ και στο 74’, με τον Ντε Μπρόινε να πετυχαίνει το τελικό 0-3 στο 81’. Αντίπαλος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στα προημιτελικά θα είναι η Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Νιούκαστλ

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κατακτήσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της μετά από 67 χρόνια στον τελικό του Carabao Cup. Ήταν κατώτερη των περιστάσεων και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το ημίχρονο, σε ένα ξέσπασμα των «κόκκινων διαβόλων» στο διάστημα 33’-39’. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις «καρακάξες», καθώς προηγήθηκε το 2-0 εντός έδρας από τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Έπεσαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και στο -4 από την Τότεναμ, η οποία όμως έχει παίξει δύο ματς παραπάνω. Για πρώτη φορά έχασε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην σεζόν, καθώς μετράει συνολικά τέσσερις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Στην πιο βολική στιγμή πετυχαίνει τη Νιούκαστλ η Σίτι. Οι «ανθρακωρύχοι» δεν υπολογίζουν στον (υπερπολύτιμο) βασικό τους τερματοφύλακα, και βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα στον τελικό του Carabao Cup. Εξακολουθούν πάντως να διαθέτουν ισχυρή άμυνα, οπότε αναμένουμε να ζορίσουν την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Και πάλι, δύσκολα θα φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «Έτιχαντ».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2η Εκπομπή: Ενημέρωση Σταθμού Πτήση FM 103,2 με έδρα το Αλιβέρι ( ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ με τον Δημοσιογράφο Βασίλη Μιχάλη )

ALIVERIPRESS

Ενημέρωση Ραδιοφωνικού Σταθμού Πτήση FM 103,2 με έδρα το Αλιβέρι ( ΜΠΙΓΑΛΗΣ και ΒΟΣΣΟΥ )

ALIVERIPRESS

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: Οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Εύβοιας

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα