Elite LeagueΡΟΗ

Εlite League:Περιγραφή Αγώνων Εμβόλιμης αγωνιστικής 15/02/2023- Φύλλα Αγώνων-Βαθμολογία

Εlite League (18η αγ.): Έσπασε το σερί της Ελευθερούπολης ο Παπάγος, μπαμ του Αίαντα στο Ιβανώφειο, μεγάλο διπλό και κορυφή για τον Πανερυθραϊκό, μεγάλο διπλό για Μεγαρίδα, άνετο απόγευμα για το Ψυχικό στο Αγρίνιο

ΟΠαπάγος απέδειξε το πόσο μεγάλη δυναμική έχει το “Σαλούν” και λύγισε την πρωτοπόρο και προερχόμενη από επτά σερί νίκες Ελευθερούπολη. Από εκεί κι έπειτα το Ψυχικό πέρασε εύκολα από το Αγρίνιο και παραμένει στις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ και η Μεγαρίδα πέρασε στο τέλος από το κλειστό της Πυρκάλ. Τέλος ο Αίας Ευόσμου έκανε ένα “μπαμ” παραμονής στην έδρα του Ηρακλή, ενώ ο αγώνας της ΦΕΑ με τον Χ. Τρικούπη δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της ακαταλληλότητας του παρκέ.

Κόροιβος – Πανερυθραϊκός 72-80: Παρέμειναν στην κορυφή στην παράταση οι φιλοξενούμενοι!

Ο Πανερυθραϊκός έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας αλλά και στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, με αποτέλεσμα να περάσει νικηφόρα από την Αμαλιάδα (72-80) και παράλληλα να κάνει το 1-1 στις νίκες. Πλέον το συγκρότημα του Δημήτρη Χουχουλή βρίσκεται μόνο πρώτο στην κορυφή με ρεκόρ 13-5, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα μετά την τέταρτη αγωνιστική απέναντι στην  και με αυτόν τον τρόπο έπεσαν στο 10-7.

Οι δύο ¨μονομάχοι” έβρισκαν πολύ δύσκολα στόχο στο μπροστά μέρος του παρκέ, κάτι το οποίο βόλευε πιο πολύ τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν ένα μικρό πλεονέκτημα πέντε πόντων (12-7) και ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +3 (17-14). Οι Ήλειοι παρέμεναν έστω κι οριακά στην πρωτοπορία του σκορ (26-22), ενώ ο χαρακτήρας του ντέρμπι παρέμενε αναλλοίωτος σε μεγάλο βαθμό, αν κι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με “βραχεία κεφαλή” (34-36). Οι δύο ομάδες εξακολουθούσαν να συμβαδίζουν στο σκορ (48-47), με τον Κόροιβο να πηγαίνει στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” τεσσάρων πόντων (54-50).

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι παίκτες του Δελέγκου ήλεγχαν απολύτως το παιχνίδι και ξέφυγαν με εννιά στο 34′ (61-54), ενώ ήταν στο +6 (63-57) στο 36′. Τα δεδομένα του παιχνιδιού άλλαξαν άρδην, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν απροσπέλαστοι αμυντικά και προσπέρασαν στα 36” (63-65). Στα εναπομείναντα δεύτερα ο Lewis πέτυχε ένα πολύ μεγάλο καλάθι, ενώ ο Παππάς αστόχησε στο τρίποντο νίκης και το ματς πήγε στην παράταση. Πάντως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πολύ ανώτεροι στο έξτρα πεντάλεπτο και με πρωταγωνιστή τον Ματαλιωτάκη είχαν αέρα τεσσάρων πόντων στο 43′ (68-72) και εν τέλει κλείδωσαν αυτό το “χρυσό” διπλό με το μεγάλο τρίποντο του Καμπουρίδη στα 59”.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μανώλης Ματαλιωτάκης με 23 πόντους και εννιά ριμπάουντ, την στιγμή που πολλές βοήθειες έδωσαν και οι Καλλιανιώτης και Καμπουρίδης με 17 και 13 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη οι Lewis και Mitrovic διακρίθηκαν με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ κανείς άλλος δεν ήταν διψήφιος.  Τέλος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν απόλυτα δίκαια σε αυτό το διπλό βάσει στατιστικής, αφού ήταν σαφώς πιο εύστοχοι (23/64 – 26/59), πήραν τα ριμπάουντ (34-38) και ήταν πολύ ανώτεροι και στην δημιουργία (11/12 – 22/13).

Αμύντας – Μεγαρίδα 71-73: Το έκαναν θρίλερ, αλλά πήραν το διπλό οι Μεγαρίτες!

Η Μεγαρίδα ήταν καθ’όλη τη  διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ, αλλά στα τελευταία λεπτά αυτοκτόνησε και πήγε να χάσει άλλο ένα ματς από τα χέρια της. Παρόλα αυτά ο Τοπάλι αστόχησε στο δίποντο ισοφάρισης και οι φιλοξενούμενοι με αυτόν τον τρόπο πήραν ένα πάρα πολύ μεγάλο διπλό, που τους ανέβασε στο 9-9 και τους έδωσε μεγάλη ανάσα, την στιγμή που οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 5-13 και βλέπουν τα περιθώρια γι΄ αυτούς να στενεύουν ακόμη περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο αρχικό διάστημα του αγώνα και πήραν πλεονέκτημα έξι πόντων (8-14), ενώ το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (19-26).  Το συγκρότημα του Μάνταλου κρατούσε τα ηνία χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία (28-36), με τους “πορτοκαλί” να καταφέρνουν να οδηγηθούν στην ανάπαυλα στο αναστρέψιμο -5 (38-43).  Ο Αμύντας προσπαθούσε να περάσει μπροστά ή να ισοφαρίσει, αλλά η ΝΕΜ διατηρούσε μία ικανοποιητική απόσταση της τάξης των οκτώ πόντων (44-52), ενώ πήγε στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” πέντε πόντων (55-60).

Πάντως ο οργανισμός της Δυτικής Αττικής ανέβασε κι άλλο στροφές και πήρε προβάδισμα εννιά πόντων (61-70), ενώ στο 37′ έφτασε στο +10 (63-73), δείχνοντας ότι έχει καθαρίσει το μεγάλο διπλό. Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Λιόγα “ξύπνησε για τα καλά” και πλησίασε στους δύο (71-73) στα 30”, ενώ ο Johnson έβγαλε την επόμενη μεγάλη άμυνα. Έτσι οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κλέψουν την νίκη ή να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά την έχασαν, αφού ο Τοπάλι αστόχησε στο λέι απ.

Για τους νικητές όλα τα λεφτά ήταν η τριάδα Γερομιχαλού – Γεωργαλά – Πολυτάρχου με 18,17 και 13 πόντους αντίστοιχα, την στιγμή που από τους ηττημένους τρομερός ήταν ξανά ο Johnson με 20 πόντους και εννιά ριμπάουντ, με τον Λιακόπουλο να τον συνεπικουρεί με 19 πόντους. Τέλος τα Μέγαρα ήταν πιο αποτελεσματικά στον τομέα του σκοραρίσματος (21/61- 29/65), ήταν ελαφρώς καλύτερα στην δημιουργία (15/9 – 17/11), ενώ έχασαν για πολύ λίγο την μάχη των ριμπάουντ (35-33).

Παπάγος – Ελευθερούπολη 97-89: Έσπασαν το σερί των Καβαλιωτών στην ματσάρα οι “Στρατηγοί”!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ θεαματικό, ο Παπάγος είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, με αποτέλεσμα να επικρατήσει επί της Ελευθερούπολης (97-89). Με αυτόν τον τρόπο οι “Στρατηγοί” ανέβηκαν στο 11-7 και επέστρεψαν στα ροζ φύλλα αγώνα, την στιγμή που το συγκρότημα του Παπαδόπουλου έχασε για πρώτη φορά μετά την 10η αγωνιστική και την ήττα από το Ψυχικό κι έτσι υποχώρησε στο 12-6 κι έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Σε κονσέρτο για πολυβόλα εξελίχθηκε το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Παπάγο να έχει καθ’ όλη την διάρκειά του τον έλεγχο και να παίρνει πλεονέκτημα επτά πόντων στο 5′ (20-13), ενώ ολοκλήρωσε την περίοδο στο +4 (32-28). Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε ελαφρώς όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο το σύνολο του Κουρή διατηρούσε ξεκάθαρα τα ηνία του αγώνα (40-32) και ήταν πολύ αποτελεσματικό κυρίως επιθετικά. Σε εκείνο το σημείο το συγκρότημα του Παπαδόπουλου έσφιξε κατά πολύ την άμυνά του και πλησίασε στους δύο με καλάθι του Τουτζιαράκη (48-46), ενώ έκλεισε το ημίχρονο στο -5 (55-50).

Το δεύτερο μέρος εκκίνησε με τρομερούς οιωνούς για τον ΓΣΕ, ο οποίος με ένα σερί 0-9 προσπέρασε για πρώτη φορά στο σκορ (56-59), εντούτοις οι νεοφώτιστοι ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα και αποσπάστηκαν με πέντε (69-64), ενώ πήγαν στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” επτά πόντων (76-69). Μάλιστα ο Παπάγος κρατούσε μία ασφαλή διαφορά της τάξης των οκτώ πόντων (86-78 στο 34′), που έπεσε στην μία κατοχή ύστερα από τρίποντο του Σκουλίδα στα 2:30 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα (90-87). Παρόλα αυτά ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων διατήρησε την ψυχραιμία του και με δύο βολές του Peterson στα 55” πήρε διαφορά επτά πόντων (94-87), με αποτέλεσμα να κλειδώσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Για τους “Στρατηγούς” όλα τα λεφτά ήταν ο τρομερός Peterson με 31 πόντους και έξι ασίστ, την ώρα που πάρα πολύ καλός ήταν και ο Κόης με 18 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Από την άλλη σε απίστευτη μέρα βρέθηκε ο φορμαρισμένος Hudson με 18 πόντους και 10 ασίστ, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Ναούμης, Σκουλίδας και Robinson με 14,14 και 12 πόντους αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν καθώς ήταν απίστευτα εύστοχοι (37/62 – 31/70), ήταν καλύτεροι στα ριμπάουντ (34-27), ενώ δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική διαφορά στον τομέα της δημιουργίας (25/9 -22/8).

Αγρίνιο – Ψυχικό 64-82: Περίπατος για τους “σκίουρους” στην Αιτωλοακαρνανία!

Το Ψυχικό ήταν εξαιρετικό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο κυριάρχησε, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με πολύ μεγάλη ευκολία επί του αγνώριστου σήμερα Αγρινίου (64-82). Το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα ανέβηκε στο 11-7, πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και παραμένει πολύ ψηλά στην βαθμολογία, την ώρα που το σύνολο του Πέρκου γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα μετά από τρία σερί ροζ φύλλα και έπεσε στο 6-11.

Οι Αιτωλοακαρνάνες ήταν πάρα πολύ νευρικοί στο πρώτο διάστημα του αγώνα κι είδαν τους φιλοξενουμένους να παίρνουν πλεονέκτημα έξι πόντων (7-13 στο 7′), ενώ ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο με τον ίδιο τρόπο (13-19). Οι γηπεδούχοι έδειχναν πως είχαν βρει καλύτερα τον δρόμο προς το καλάθι και με το δεύτερο τρίποντο του Τσούκα πλησίασαν στους τρεις (16-19), αλλά από εκεί κι έπειτα το Ψυχικό κυριάρχησε και με ένα επιμέρους 1-19 πήρε προβάδισμα 21 πόντων (17-38). Το σύνολο του Πέρκου έβγαλε σφυγμό και με ένα πολύ γρήγορο 7-0 μείωσε στους 14 (24-38), όμως οι “σκίουροι” σκότωσαν από την περιφέρεια τον ΑΟΑ και οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα στο +19 (27-46).  Παρά το γεγονός ότι αναμενόταν μία αντίδραση από τους Αγρινιώτες, εκείνοι εμφάνισαν τα ίδια κακώς κείμενα με αυτά του πρώτου μέρους και βρέθηκαν στο 30′ στο -29 (37-66), ενώ στην τέταρτη περίοδο μάζεψαν την έκταση της διαφοράς.

Για τους νικητές ο Victor κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ διψήφιοι ήταν επίσης και οι Segu, Παύλος και Τσόχλας με 12,12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από την μεριά των νικητών προσπάθησε ο Τσούκας με 12 πόντους και 4/7, με τον Δημήτρη Ντίαζ να αφήνει επίσης πολύ καλές εντυπώσεις, αφού στα επτά λεπτά που αγωνίστηκε μέτρησε 11 πόντους, όντας άχαστος (4/4 σουτ). Όπως είναι σαφές και από το τελικό σκορ ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, αφού σούταρε καλύτερα (23/59-29/64), πήρε την μάχη των ριμπάουντ (30-39) και ήταν πιο δημιουργικός (14/12-17/8).

Ηρακλής – Αίας Ευόσμου 66-75: Μπαμ παραμονής στο Ιβανώφειο για το σύνολο του Ζαφειρούδη!

Ο Αίας Ευόσμου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και με αυτόν τον τρόπο έκανε ένα τεράστιο διπλό παραμονής στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή. Με αυτόν τον τρόπο το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη πέτυχε άλλη μία πολύ μεγάλη νίκη μετά από αυτή απέναντι στο Μαρούσι κι ανέβηκε στο 7-11, με συνέπεια να δείχνει έτοιμο να επιτύχει τον στόχο της σωτηρίας, την ώρα που ο Γηραιός γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στο Ιβανώφειο, υποχώρησε στο 11-7 και έχασε πολύ σημαντικό έδαφος.

Οι “ερυθρόλευκοι” κυριάρχησαν μετά το τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης και με ένα σερί 0-8 πήρε πλεονέκτημα πόντων, ενώ ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (16-26). Η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ σε άμυνα κι επίθεση και πήρε πλεονέκτημα 18 πόντων (22-40), ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο +23 (23-46) και τελικά οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα στο +17 (29-46). Το συγκρότημα του Γυμνόπουλου προσπαθούσε να επανέλθει στο πνεύμα του αγώνα και μείωσε στους 11 (35-46), εντούτοις ο Αίας επέβαλε πάλι τον ρυθμό του και αποσπάστηκε εκ νέου με 20 πόντους (38-58) και πήγε με “προίκα” 17 πόντων στην τελική ευθεία του αγώνα (43-60). Παρόλα αυτά οι “κυανόλευκοι” δεν ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν το παιχνίδι και με ένα μικρό ξέσπασμα έκλεισαν την ψαλίδα στους 11 πόντους (51-62), ενώ στο 36′ έριξαν την διαφορά κάτω από τους δέκα (61-69).Στα 76” πριν την λήξη, ο Gathright έγραψε το 71-76 και έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στον αγώνα, όμως ο Jefferson με 2/2 βολές στα 15” έγραψε το 66-75 και καθόρισε οριστικά το τελικό νικητή.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Walker με 31 πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ πολύ μεστό παιχνίδι έκανε και ο Jefferson με 12 πόντους και 11 ασίστ. Από την πλευρά του Ηρακλή πάλεψαν οι Gathright και Taylor με 19 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Αίας κυριάρχησε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, καθότι ήταν σαφέστατα πιο εύστοχος (23/72 -28/63), πήρε την μάχη των ριμπάουντ (37-41) και ήταν πολύ καλύτερος και στην δημιουργία (9/11 -21/16).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παπάγος – Ελευθερούπολη 97-89

Αγρίνιο – Ψυχικό 64-82

Κόροιβος – Πανερυθραϊκός 72-80 (παρ)

Αμύντας-  Μεγαρίδα 71-73

ΦΕΑ – Χ. Τρικούπης (αναβολή)

Ηρακλής – Αίας Ευόσμου 66-75

 

Παπάγου-Ελευθερούπολη 97-89

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου-Καρπάνος-Μαρινάκης (Κύρτατας)

Δεκάλεπτα: 32-28, 55-50, 76-69, 97-89

Παπάγου (Κουρής): Γιοβάνης 5, Γεωργοπαπαδάκος 3 (1), Σανδραμάνης 7, Κόης 18 (4), Σολωμός 6, Μαράκης 4, Μπέλη 10 (2), Τζουγκαράκης 11, Καρακώστας, Μπαλός 2, Πίτερσον 31.

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Χάντσον 28 (4), Σοκ, Γράβας 8, Τσουμάνης 2, Ναούμης 14 (4), Σκουλίδας 12 (4), Ξύδης 5 (1), Ρόμπινσον 12, Τουτζιαράκης 8.

Αμύντας-Μεγαρίδα 71-73

Διαιτητές: Ζακεστίδης-Μηλαπίδης-Τεφτίκης (Παυλόπουλος)

Δεκάλεπτα: 19-26, 38-43, 55-60, 71-73

Αμύντας (Λιόγας): Δήμου, Τοπάλλι 2, Σιούντρης 9 (1), Γκρέκας 4, Βαρδιάνος 2, Λιακόπουλος 19, Κουκουνιάς 2, Γιούση, Γκάτζο 7 (1), Μάρσαλ 20 (1), Δόξας 4, Καλογερίας 2.

Μεγαρίδα (Μάνταλος): Παλαιοχωρίτης, Γκάτζιας, Παπαγιάννης 5 (1), Γερομιχαλός 18 (2), Πολυτάρχου 15 (3), Ντουμπίνσκι 8 (2), Γουάιλι 2, Καλλινικίδης 6, Γεωργαλάς 17, Ζαρκαδούλας 2.

 

Αγρίνιο-Ψυχικό 64-82

Διαιτητές: Ευφραιμίδης Σ.-Ελευθεριάδης-Κατωτικίδης (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 13-19, 27-46, 37-66, 64-82

Αγρίνιο (Πέρκος): Νικολαΐδης 6, Ντουζίδης 3 (1), Π. Μπαζίνας, Καφέζας 9 (2), Τσούκας 12 (3), Τσουργιάννης 9 (1), Φίσερ 4, Λότον 7, Καβαλιαράκης 11 (1), Θ. Μπαζίνας, Μπαρδάκας 3.

Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Βίκτορ 18, Κουκάς 5, Σεγκού 12 (1), Παπανικολάου 7, Αμβράζης 3, Μαλέλης 2, Παύλος 12 (4), Αναστασόπουλος 3 (1), Αναγνωστόπουλος 5 (1), Τσόχλας 10 (2), Οκεκουόγεν 5.

 

Κόροιβος Αμαλιάδας-Πανερυθραϊκός 72-80 (κ.α. 65-65)

Διαιτητές: Κανελλόπουλος-Τσιμπούρης-Ρίζος (Ηλιόπουλος)

Δεκάλεπτα: 17-14, 34-36, 54-50, 65-65, 72-80 (πρτ.)

Κόροιβος Αμαλιάδας (Δελέγκος): Λιούις 22 (2), Νοέας 2, Καμάρας 9, Ερμείδης 4, Σιδηροηλίας, Ιατρίδης 2, Μαστόρος 4, Ρουμελιώτης, Μίτροβιτς 20 (3), Βύρλας 9.

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Παππάς 6 (1), Καλλιανιώτης 17 (3), Παπαδημητρίου, Κωστόπουλος 7 (1), Μωραΐτης, Καμπουρίδης 13 (2), Μερμίγκης 4, Αρνόκουρος 2, Οικονομόπουλος, Σταματογιάννης 6 (2), Ματαλιωτάκης 23 (1), Ευστρατίου 2.

Hρακλής – Αίας Ευόσμου 66-75

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 29-46, 43-60, 66-75.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γυμνόπουλος): Παπαρέγκας 9 (2), Αμπατζάς 2, Γκάθραϊτ 19 (1), Γοργόνης 5 (1), Λιάπης 2, Μακρής, Χαριτόπουλος 7, Παπαντωνίου 7, Τέιλορ 13 (2), Βουλγαρόπουλος 2.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζαφειρούδης): Τζέφερσον 12, Γουόλκερ 31 (2), Ναούμης 8 (1), Πετράκης, Κωνσταντινίδης 3 (1), Πετανίδης 4, Σταυριανόπουλος, Καλογιαννίδης 9 (1), Δεληγεώργης 6 (1), Καραγιαννίδης 2.

 

 

 

Η Βαθμολογία (σε 18 αγώνες) :

  1. Πανερυθραϊκός 31 (13-5)
    2. Ελευθερούπολη 30 (12-6)
    3. Παπάγου 29 (11-7)
    4. Ψυχικό 29 (11-7)
    5. Ηρακλής 29 (11-7)
    6. Μαρούσι 28 (11-6)
    7. Μεγαρίδα 27 (9-9)
    8. Κόροιβος Αμαλιάδας 27 (10-7)
    —————————————————-
    9. Τρίτων 26 (10-6)
    10. Ερμής Σχηματαρίου 26 (9-8)
    —————————————————–
    11. Αίας Ευόσμου 25 (7-11)
    12. Χαρίλαος Τρικούπης 25 (8-9)
    13. Αγρίνιο 23 (6-11)
    14. Αμύντας 23 (5-13)
    —————————————————-
    15. ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 22 (5-12)
    16. Καβάλα 17 (1-15)

*Oι πρώτοι οκτώ μπαίνουν στα πλέι οφ, οι δύο τελευταίοι υποβιβάζονται κι οι ομάδες από τις θέσεις 11-14 παίζουν στα πλέι άουτ

ΠΗΓΗ:basketblog.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εκπομπή “Προορισμός Ταμείο” της Τετάρτης 25-10-2023

ALIVERIPRESS

Στοίχημα Τρίτης: Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ALIVERIPRESS

Στοίχημα Τρίτης 11/04/2023 : Υποτιμάται πολύ η Μπάγερν, μπορεί το πρώτο βήμα η Μπενφίκα

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα