ΡΟΗΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Κυριακής: Άρης – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Άρης – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Άρης

Η ήττα από τον ουραγό Ιωνικό έφερε και το τέλος της εποχής Πάρντιου στον Άρη. Μετά από μία αρκετά μέτρια εμφάνιση, οι «κίτρινοι» πλήρωσαν μία φάση αδράνειας στην άμυνα, όπου ο Κουέστα αναγκάστηκε να ανατρέψει τον Σεμπά. Ο Λοβέρα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 61’ κι οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να σκοράρουν, μένοντας στο μηδέν για τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Ο Άρης έπεσε στην έκτη θέση και πλέον απέχει δώδεκα βαθμούς από την τετράδα. Τη θέση του Πάρντιου αναλαμβάνει ο… αιώνιος υπηρεσιακός Τερζής, που αυτή τη φορά αναμένεται να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο απόψε.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Παναθηναϊκός

Έκανε το αυτονόητο και επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί της Λαμίας. Μπορεί να μην ενθουσίασε με την εμφάνισή του, κυρίως αμυντικά, όμως η βραδιά είχε και ορισμένα θετικά για τον Παναθηναϊκό. Πρώτα απ’ όλα, το γκολ του Κλάινχαϊσλερ στο ντεμπούτο του, με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 14’. Έπειτα, η επιστροφή του ντεφορμέ Σπόραρ στα γκολ με εύκολο τελείωμα στο 90+2’. Η κόκκινη του Στάνκο στο 66’ βοήθησε αρκετά την κατάσταση, με το «τριφύλλι» από εκείνο το σημείο κι έπειτα να κυριαρχεί. Η ΑΕΚ δεν έπαιξε, κι έτσι οι «πράσινοι» έκλεισαν την αγωνιστική στην κορυφή, στο +1 και με ματς παραπάνω από την Ένωση.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Δύσκολο και απρόβλεπτο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αρκετά ντεφορμέ ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα, όμως ο Άρης θα είναι διαφορετικός μετά την αλλαγή προπονητή. Με τον Τερζή δείχνει να έχει τον τρόπο να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Η δυνατή εντός έδρας παρουσία των «κιτρίνων» και η κακή εικόνα του «τριφυλλιού» μακριά από τη Λεωφόρο τον τελευταίο καιρό δίνουν μικρό προβάδισμα στην έδρα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στοίχημα : Στατιστικά 40ης Εκπομπής <ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ> 20-21&22/01/2024 ΕΠΙΤΥΧΙΑ 90% ( 6 Στα 7 )

ALIVERIPRESS

Best Picks Πέμπτης με μάχες σε προκριματικά Euro και Euroleague

ALIVERIPRESS

Στοίχημα Τετάρτης: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα