ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑ ELITE LEAGUEΡΟΗ

Μπάσκετ :Elite League Μεγάλα διπλά για Χ. Τρικούπη και Μαρούσι, πήρε το ντέρμπι το Ψυχικό και την μάχη παραμονής το Αγρίνιο, άνετο απόγευμα για τον Πανερυθραϊκό

Ο Χ. Τρικούπης ήταν πιο ψύχραιμος στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και κατάφερε να πάρει το πρώτο του φετινό διπλό στην έδρα του Ερμή, την ώρα που το Ψυχικό και το Μαρούσι πήραν τα ροζ φύλλα αγώνα στα ντέρμπι απέναντι σε Ηρακλή και Τρίτωνα. Στην μάχη της παραμονής το ψυχωμένο Αγρίνιο έκανε τα εύκολα – δύσκολα, αλλά “λύγισε” τον Αμύντα, την ώρα που η Μεγαρίδα πήρε το πρώτο της δίποντο μέσα στο 2023 κόντρα στην ΦΕΑ. Τέλος ο Πανερυθραϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στον Παπάγο και ο Κόροιβος πέρασε με πολύ μεγάλη δυσκολία από την Καβάλα.

Ερμής Σχηματαρίου – Χαρίλαος Τρικούπης 76-77: Έκαναν εκτός έδρας σεφτέ οι Αιτωλοακαρνάνες!

Ο Χ. Τρικούπης ήταν εξαιρετικός καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα και παρά τις δύο χαμένες βολές του Κουρουπάκη στα 13΄΄, έβγαλε την άμυνα στο τέλος πάνω στον Bryant και κατάφερε να “κλειδώσει” ένα τεράστιο διπλό, που τον διώχνει αρκετά μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Για την ακρίβεια οι Μεσολογγίτες ανέβηκαν στο 7-7 και έπιασαν στο ίδιο ρεκόρ τον Ερμή, ο οποίος έπαιξε τρίτο θρίλερ μέσα στην μία εβδομάδα και εν λύγισε για πρώτη φόρα.

Ψυχικό – Ηρακλής 73-64: Πήραν το ντέρμπι και επέστρεψαν στις νίκες οι “σκίουροι”

Το Ψυχικό ήλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του και έχοντας για πολλή ώρα διψήφιες διαφορές, κατάφερε να επιβληθεί επί του Ηρακλή και να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την τετράδα. Ουσιαστικά το σύνολο του Γιώργου Ρεμεντέλα πήρε το πρώτο του ροζ φύλλο έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες και ανέβηκε στο 8-6, ενώ ο Γηραιός γνώρισε το πρώτο του ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Φοίβο Γυμνόπουλο στον πάγκο και υποχώρησε στο 9-5.

ΠΗΓΗ : https://www.basketblog.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΥΒΟΙΑ: Πανό διαμαρτυρίας έξω από το Νηπιαγωγείο Καράβου

ALIVERIPRESS

Οι έδρες της Εύβοιας στη Βουλή – Οι νέοι Βουλευτές

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο: Αγώνες Γ Εθνική 3ος Όμιλος – Ευβοίας Α & Β Σάββατο 08/04/2023

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα