MOUSIKO EXPRESSΡΟΗ

Ενημέρωση Ραδιοφωνικού Σταθμού Πτήση FM 103,2 με έδρα το Αλιβέρι ( ΤΕΡΕΖΑ και Γιώργος Κατσαρός)

Ενημέρωση Ραδιοφωνικού Σταθμού Πτήση FM 103,2 με έδρα το Αλιβέρι ( ΤΕΡΕΖΑ  και  Γιώργος Κατσαρός)

Ενημέρωση -Ανακοίνωση

Αγαπητοί Ακροατές, καλημέρα σας.

Όπως ήδη γνωρίζετε από Δευτέρα έως και Παρασκευή  για μια ώρα και συγκεκριμένα  από 13:00 έως 14:00  σας κρατάμε συντροφιά στο ταξίδι των αναμνήσεων με αξέχαστες μουσικές επιτυχίες με τον συνεργάτη του σταθμού μας Κώστα Λυμπερόπουλο στην εκπομπή του σταθμού μας με την ονομασία MOUSIKO EXPRESS

Την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή υπάρχει LIVE συνέντευξη με τον τραγουδιστή η την τραγουδίστρια  που εσείς ζητήσατε μέσα από ψηφοφορία.

Με την παρούσα λοιπόν επιστολή θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι λόγω της εορταστικής περιόδου θα υπάρξουν περισσότερες συνεντεύξεις. Έτσι λοιπόν αυτή την Παρασκευή 30 / 12 / 2022 καλεσμένοι της εκπομπής σε ζωντανή συνέντευξη είναι η ΤΕΡΕΖΑ  και ο Γιώργος Κατσαρός.

Επίσης η ζωντανή συνέντευξη τόσο των εκτάκτων συνεντεύξεων της εορταστικής περιόδου όσο και της Παρασκευής του καλεσμένου/ης καλλιτέχνη θα αναρτάται στα site του σταθμού μας      www.ptisifm.gr  και www.omegafm.gr     στην ενότητα  συνεντεύξεις και θα είναι στην διάθεσή σας.

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού

ΠΤΗΣΗFM 103,2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποδόσφαιρο : Γ Εθνική Βαθμολογία 21η Αγωνιστική 26 Μαρτίου 2023

ALIVERIPRESS

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ: Προγνωστικά 24 & 25 ΜΑΙΟΥ 2023 ΕΠΙΤΥΧΙΑ 90%

ALIVERIPRESS

Προορισμός Ταμείο…. η εκπομπή της Τετάρτης 1-11-2023

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα