ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑ ELITE LEAGUEΡΟΗ

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή. Έσπασε το αήττητο του Τρίτωνα στο γήπεδό του με διπλό η Μεγαρίδα.

Αγρίνιο – Ερμής Σχηματαρίου 81-66: Επιστροφή στις νίκες οι γηπεδούχοι!

Δύο παίκτες Wiley και Παππάς αποχώρησαν την εβδομάδα που μας πέρασε από τον Ερμή Σχηματαρίου και οι  απουσίες στο τελευταίο 10λεπτο των  Κυρίτση και Μέξη λόγω τραυματισμού αποδυνάμωσαν  το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου . Το Αγρίνιο ήταν εξαιρετικό κυρίως στο πρώτο μέρος και κατάφερε η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου να πάρει το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα μετά από τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα με τελικό σκορ ( 81 – 66 ).

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου-Κανελλόπουλος-Μαρινάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-10, 43-28, 66-54, 81-66.

ΑΓΡΙΝΙΟ (Καλαμπάκος): Γαλαζούλας, Νικολαϊδης, Άβελον 19, Ντουζίδης, Μπαζίνας Περ., Καφέζας 5 (1), Τσούκας 3 (1), Τσουργιάννης 8, Κυριλής 6 (1), Φίσερ 17 (4), Θ., Μπαζίνας Αθ. 5, Μπαρδακάς 18 (2).

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου): Καουφμάνις 21 (5), Νάκης 5 (1), Ζαρμακούπης 10, Πάππος, Καλημέρης 12, Μέξης, Φιλοξενίδης 5 (1), Τσούμας, Μητσιμπόνας, Τάταρης, Σιγάλας 2, Κυρίτσης 11

 

Αμύντας – Παπάγος 93-77: Πήγαν το ματς στην παράταση οι γηπεδούχοι που ήταν μπροστά και με 20 πόντους!

Τα έδωσαν όλα στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες  του Παπάγου, πήγαν τον αγώνα στην παράταση αλλά ο Αμύντας ήταν τρομερός στην παράταση και κατάφερε να πάρει μίας ζωτικής σημασίας νίκη απέναντι στον Παπάγο (93-77). Είχε προηγηθεί με 20 πόντους αλλά λίγο έλειψε να χάσει το δεύτερο του ροζ φύλλο σε οκτώ αγώνες.

Τρίτων – Μεγαρίδα 73-75: Νεοφώτιστοι για μεγάλα πράγματα!

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη ήττα στο γήπεδο τους και την δεύτερη σερί διαδοχική. Η Μεγαρίδα πράγματι σήμερα έδειξε πως είναι για μεγάλα πράγματα και η  παρουσία της στην Elite League και μπορεί να πει κάποιος ότι θα είναι ευχάριστη εκπλήξεις και πως θα αφήσει ισχυρές εντυπώσεις. Ήδη βρίσκετε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

 

Hρακλής – Μαρούσι 93-63: Κυρίαρχος  ο Γηραιός!

Δεύτερη διαδοχική ήττα για το Μαρούσι απέναντι στον Ηρακλή. Έναν Ηρακλή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και τους φιλοδώρησε με 30 πόντους διαφορά. Το τελικό σκορ 93 – 63 τα λέει από μόνο του όλα και δείχνει ότι ήταν πράγματι κυρίαρχη η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής  ο Πανερυθραϊκός  με σχετική ευκολία ξεπέρασε το εμπόδιο του Χαριλάου Τρικούπη. ( 93 – 77 ) Το Ψυχικό επικράτησε χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα επί του Αίαντα ( 82 – 74 ).Ο Κόροιβος τέλος, έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική του πορεία το τελευταίο διάστημα  ύστερα από την εύκολη νίκη επικράτηση απέναντι στην ΦΕΑ ( 91 – 77 )

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάσκετ : Βαθμολογίες Α – Β – Γ Ευβοίας

ALIVERIPRESS

Μπάσκετ : Livescore Αγώνες Σαββατοκύριακο 06 & 07 / Μαϊου 2023

ALIVERIPRESS

Β’ Εθνική Playoffs : Ισοφάρισε η επτάψυχη Γέφυρα την Δόξα – έγραψε ιστορία ο Έσπερος Λαμίας

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα