MOUSIKO EXPRESSΡΟΗ

Ενημέρωση Ραδιοφωνικού Σταθμού Πτήση FM 103,2 με έδρα το Αλιβέρι ( Κατερίνα Στανίση )

Ενημέρωση – Ανακοίνωση

Αγαπητοί Ακροατές, Κυρίες και Κύριοι, Μικροί και Μεγάλοι καλημέρα σας.

Θέλω να σας ανακοινώσω και να σας ενημερώσω ότι καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη και για μια ώρα και συγκεκριμένα  από 13:00 έως 14:00, θα σας κρατάμε συντροφιά στο ταξίδι των αναμνήσεων με αξέχαστες μουσικές επιτυχίες με τον συνεργάτη του σταθμού μας Κώστα Λυμπερόπουλο στην εκπομπή του σταθμού μας με την ονομασία ΜΟΥΣΙΚΟ EXPRESS ( εκπομπή που δεν πρέπει να  χάσετε )

Την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή στο πρώτο μισάωρο της εκπομπής θα υπάρχει LIVE συνέντευξη με τον τραγουδιστή η την τραγουδίστρια  που εσείς ζητήσατε μέσα από ψηφοφορία.

Στα site του Σταθμού μας www.aliveripress.gr  και www.sportsmagazino.gr  θα υπάρχει επίσης ανακοίνωση αναρτημένη κάθε Πέμπτη με την οποία θα ενημερώνεστε για την ζωντανή συνέντευξη του καλεσμένου μας την Παρασκευή

Επίσης η ζωντανή συνέντευξη της Παρασκευής του καλεσμένου καλλιτέχνη θα αναρτάται στα site του σταθμού μας www.ptisifm.gr  και www.omegafm.gr στην ενότητα συνεντεύξεις και θα είναι στην διάθεσή σας.

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση

Με εκτίμηση

Τσάλας Γεώργιος

Ιδιοκτήτης του Σταθμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εκπομπή “Προορισμός Ταμείο” της Τετάρτης 13-9-2023

ALIVERIPRESS

Α’ ΕΥΒΟΙΑΣ: Βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

ALIVERIPRESS

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα