Elite LeagueΡΟΗ

Κουρής στο sportsmagazino.gr: «Δύσκολα θα περάσει κάποια ομάδα από το «Σαλούν», έκτος μας παίκτης ο κόσμος μας»

Ο Παπάγου σημείωσε σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή επικρατώντας με 79-70 του «Γηραιού» στο κατάμεστο «Σαλούν». Οι «Στρατηγοί» ήταν ανώτεροι καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κόη, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση. Έτσι το σύνολο του Μιχάλη Κουρή έφτασε στην τέταρτη φετινή του νίκη, βάζοντας παράλληλα στοπ στο αήττητο σερί των πέντε αγώνων, το οποίο και έτρεχε ο Ηρακλής.

Λίγα λεπτά μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του ο Μιχάλης Κουρής μίλησε στο sportsmagazino.gr, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση των παικτών του. Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι άπαντες στις τάξεις του Παπάγου θα συνεχίσουν την σκληρή δουλεία προκειμένου να εκπληρωθεί ο μίνιμουμ στόχος της σεζόν, ο οποίος δεν είναι άλλος από την είσοδο στα  επερχόμενα play offs μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Επιπλέον, ο τεχνικός των Στρατηγών, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα στον πάγκο της ομάδας, ευρισκόμενος σε αυτόν από την περσινή σεζόν ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη της προσπάθειας των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παπάγου, Μιχάλη Κουρή:

Για την μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή: «Αγωνιστήκαμε σήμερα απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Ηρακλής. Ο αντίπαλός μας προερχόταν από ένα δύσκολο ματς της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον Πανερυθραϊκό και ήταν λογικά να υπάρχει κούραση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτοντας πολύ καλούς ξένους παίκτες αλλά και παίκτες με εμπειρία. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν καθόλου καλοί απέναντι στο Μαρούσι και στεναχωρήσαμε με την απόδοσή μας τον κόσμο μας. Η εμφάνισή μας ήταν κάκιστη και δεν συνάδει με όσα έχει δείξει η ομάδα μου τον ενάμισι στον οποίο βρίσκομαι στον πάγκο. Νομίζω ότι με την σημερινή μας νίκη αφήσαμε πίσω μας την κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής». Από την έδρα μας, το «Σαλούν» θεωρώ πως δύσκολα θα καταφέρει να περάσει κάποια ομάδα».

Για την συνέχεια της φετινής σεζόν στην Elite League: Την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι στον Αμύντα εκτός έδρας. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας και θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη. Θέλουμε ως ομάδα να αποφύγουμε τα play out και νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι ένας εφικτός στόχος. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά Στο ρόστερ μας διαθέτουμε παιδιά, τα οποία παίζουν για πρώτη χρονιά στην Α2. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλεία. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε σήμερα επειδή  τον Ηρακλή. Η σεζόν έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Εύχομαι ο,τι καλύτερο στον Ηρακλή για την συνέχεια και μακάρι να ξανανέβει στην Α1. Όλοι συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Οι άνθρωποι του Ηρακλή ήξεραν πολύ καλά ότι το παιχνίδι απέναντί μας θα ήταν δύσκολο, καθώς το «Σαλούν είναι μια πολύ δύσκολη έδρα. Έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα μετά την πολύ κακή εμφάνιση στο Μαρούσι ξαναβρήκαμε τον καλό μας εαυτό και είμαι πολύ ευχαριστήμενος με την σημερινή εμφάνιση των παικτών μας.

Για την στήριξη του κόσμου και την σπουδαιότητα αυτής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο, ο οποίος ήρθε και σήμερα στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθειά μας. Είναι ο έκτος μας παίκτης. Το «Σαλούν» είναι ένα ιστορικό γήπεδο και ο κόσμος του Παπάγου είναι εκείνος, ο οποίος το κάνει μια πραγματική έδρα.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Μιχάλη Κουρή συνεχίζει και στο Κύπελλο, έχοντας μάλιστα ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Final Four των ερασιτεχνικών ομάδων μαζί με τον Ηρακλή και  τον Πανιώνιο με τον Αίαντα Ευόσμου και την Φέα ΝΦ/ΝΧ να διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο. Με αφορμή την παρουσία των «Στρατηγών» και σε αυτόν τον θεσμό ο Μιχάλης Κουρής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που συνεχίζουμε και στο Κύπελλο. Για εμένα ο θεσμός αυτός είναι μια γιορτή του μπάσκετ. Θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο Final Four. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα ενώ μένει να δούμε εάν η τέταρτη συμμετέχουσα ομάδα θα είναι ο Αίαντας Ευόσμου ή η ΦΕΑ. Θα είναι μια γιορτή για όλους και ο νικητής θα πάει στο Final Eight. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε ομάδα προκριθεί στο Final Eight θα το αξίζει και θα βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάσκετ Β Ευβοίας 1ος όμιλος: Τελική Βαθμολογία – Αγώνες Κατάταξης

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο Γ Ευβοίας 1ος όμιλος : Αποτελέσματα 11/12/2022-Βαθμολογία – Επόμενη Αγωνιστική

ALIVERIPRESS

Ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Παπαϊωάννου

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα