ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων :Δωρεάν διάθεση για 116.000 νέους με εκπτώσεις ως 50% για αγορές

Η νέα συνεργασία ΔΥΠΑ-ΙΝΕΔΙΒΙΜ δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους ανέργους ηλικίας έως 30 ετών, σε όλους τους μαθητές των 50 Επαγγελματικών Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και στους σπουδαστές ηλικίας έως 30 ετών των 31 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη δωρεάν χορήγηση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων για ένα έτος.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων αρχίζει εντός της εβδομάδας.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 37 χώρες της Ευρώπης. Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες σε τομείς όπως εκπαίδευση, τουρισμό, μεταφορές, πολιτισμό, υγεία, αθλητισμό, διασκέδαση, εστίαση, τηλεφωνία κ.α.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:

https://europeanyouthcard.gr/home/el/

Στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (europeanyouthcard.gr) βρίσκεται αναρτημένη η λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

https://europeanyouthcard.gr/ευρωπαικη-καρτα-νεων/καταλογοσ-εκπτωσεων/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2η Εκπομπή: Ενημέρωση Σταθμού Πτήση FM 103,2 με έδρα το Αλιβέρι ( ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟ με τον Δημοσιογράφο Βασίλη Μιχάλη )

ALIVERIPRESS

Μπάσκετ : Αποτελέσματα Α2 – Β Εθνική 3ος Όμιλος-Γ Εθνική 4ος Όμιλος-Α & Β Ευβοίας

ALIVERIPRESS

Γ’ Εθνική – 4ος όμιλος (20η αγ.): Τρομεροί Τιτάνες με τον Αλμυρό – επιστροφή στις νίκες για Σοφάδες – «καίει» ο Αμπελώνας

ALIVERIPRESS

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα