ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Την 1η Νοεμβρίου 2022 κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Αποφασίστηκε λοιπόν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα, η λειτουργία των καταστημάτων από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η ρύθμιση αυτή προέκυψε λόγω της κατάργησης των ενδιάμεσων περιόδων εκπτώσεων, σύμφωνα με  την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για μεταβατική ρύθμιση μέχρι την εφαρμογή νέου πλαισίου για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές που θα τεθούν σε διαβούλευση.

 

Εύβοια: Τελικό! Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα της Χαλκίδας την Κυριακή 6/11

03/11/2022

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβούλιου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας για την απόφαση ανοικτών καταστημάτων που αφορά και την Εύβοια

FacebookTwitterE-mailWhatsAppMessenger

 

Κλειστά επιθυμεί με σχετική του ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας να παραμείνουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τα καταστήματα στην Εύβοια.

Η ανακοίνωση

“Μας ζητούν, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση, να ανοίξουμε τα καταστήματά μας μια Κυριακή χωρίς όφελος για τον καταναλωτή, εφόσον καταργήθηκαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και εν μέσω ενεργειακής κρίσης”

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

“Εμείς όμως, επειδή εκπροσωπούμε τις μικρομεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, σας καλούμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου να είναι τα καταστήματα μας κλειστά” αναφέρει.

“Είμαστε ενάντια στην ευρύτερη απελευθέρωση των Κυριακών και στην έμμεση επαναφορά των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που με αγώνα καταφέραμε να καταργήσουμε” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί !!!

ALIVERIPRESS

Ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για το Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίων Αποστόλων

ALIVERIPRESS

(VIDEO) Συνεχίστηκε η μελέτη της παράκτιας ολίσθησης στον Μύλο Γιάλτρων στη Βόρεια Εύβοια

ALIVERIPRESS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα